Asa dupa mine nu is va schimba parerea despre tine.
pentru ca si eu de anul trecut de cand stau cu iubitu meu m-am ingrasat ingrozitor de mult.
la inceputul relatie mele cu el avean 51-52 de kg si acum in ziua de azi am 63 de kg.
si au am vergeturi pe solduri pe picioare si pe fund.
mi-au aparut pentru ca in 2 luni m-am ingrasat 7 kg.
si el a vazut si ma acceptat asa cum sunt.
daa el tine cu adevarat la tine te va accepta si asa cu vergeturi.
si daca este mai invarsta decat tine te va intelege.
si daca va intelegeti bine de ce nu ii spui nu este nici o rusine sa ai vergeturi.
fiecare are motivele lui de ce le are.
si nimeni nu este perfect.
mai bine vorbeste cu el.
si vei vedea ca va intelege.
multa bafta.
:X:X:X:X:X:
Fa-o cu lumina stinsa...sau cu foarte putina lumina. Spune-i ca esti romantica si ca asa iti place mai mult, sau ca esti timida...si nu vrei sa vada asta
si va fi ok
Presupun ca tu esti cea care-l are ca iubit pe cel de 30 de ani. Daca esti tu, crede-ma ca nu ai de ce sa te temi.Nici prin cap sa nu-ti treaca acest gand pentru ca el este mai matur si nu o sa dea dragostea la o parte pentru niste vergeturi, decat in cazul in care se gandeste doar la sx si este cu tine doar pentru acest motiv. Si inca ceva, stii buretii de vase cu o parte abraziva si cu una neteda? Maseaza circular de cate ori faci dus sau baie acele zone... Vor trece, dar greu. Oricum insista mult. Poate 4-5 luni sau mai mult, dar vei avea rezultate optime.Eu am pe coapse si fac la fel... Parca, parca s-au mai diminuat. Succes! :X
Părerea mea sinceră este că nu.
Însă probabil îţi va pune o serie de întrebări privind provenienţa lor şi eu te-aş sfătui să fii sinceră cu el.
Unde exista iubire nu exista teama. Daca spui ca te iubeste, te va accepta asa cum esti!
Hei...de ce estiasa pesimista?
Pai in asta "se impiedica" dragostea voastra: in niste vergeturi?
Daca te iubeste nici nu va baga in seama asa ceva.
Si crezi ca el este perfect; sigur nu este...
Deci nu te mai gandi la asta si...lasa-te cuprinsa de vraja dragostei!
Nu cred, crezi ca nu te va ma iubi daca va vedea ca ai pe fund vergeturi s. a? inainte sa-mi incep viata sexuala aveam si eu un complex, ma gandeam ca va fi dezamagit de corpul meu(eu fiind slabuta), si incercam sa fie mai mereu intuneric cand aveam relatii...intr-un final i-am spus ceea ce gandeam si mi-am dat seama ca sunt inchipuiri ale mele care nu isi au rostu"...nu esti nici prima nici ultima care gandeste asa, incet incet vei scapa de aceste ganduri
Doar ai 18 ani! Ca o sa le vada acum, ca o sa le vada mai tarziu, o sa fie tot una. Mai bine nu te.ai ascunde i-ai spune direct si ii mentionezi provenienta lor. Daca te iubeste, nu o sa tina cont de niste vergeturi Si are 30 de ani, sigur e un barbat inteligent si disperat dupa un corp perfect. Dar incearca si ceva medicamene sau creme si o sa ramai fara ele!
Nici un barbat normal din lumea asta nu s-ar impiedica de niste vergeturi. Relaxazea-te, prietenul tau te va vedea superba, mai frumoasa decat orice femeie din lume si nu va fi nici o problema. Eu cred ca ar trebui sa mai astepti, totusi. De-abia ai varsta minima la care iti poti incepe viata sexuala si probabil de asta ai aceste temeri si indoieli. Corpul si mintea ta nu sunt pe deplin pregatite si te avertizeaza intr-un fel.
Daca te iubeste cum ai spus nu conteza cu arati, inseamna ca te-a acceptat si cu bune si cu rele te pup.