Barbate, te vreau curajos! Ce i asta ca ai penisul mic? Pai ce, n ai vazut atatea fete cu sanii mici? In plus, de unde ti ai dat tu seama ca l ai mic? Dupa filme xxl? Sau cum? Cand o sa vina momentul primei relatii, poate o sa ai surprinderea ca mandria ta se va face mai mare ca oricand
Cuata intai pe net si citeste TOT despre Petting, sa visezi teoria! Apoi, sa fii curat si manierat, interesant, si incearca sa cunosti o fata cu care sa incepi sa exersezi... nu e totul sa intri in ea! Daca inveti corect si aplici corect Pettingul, o vei putea face sa se simta Extraordinar, va capata incredere in tine, si tu idem!, si asa vor fi sanse sa evoluati intr-o relatie super! Success!, si mai scrie-ne!
Constanta, omul spune ca are penisul mic si tu ii faci desfasuratorul regimului E bine sa slabesti pentru tine, o sa mai capeti incredere in cum arati si sa abordezi o femeie, insa penisul nu creste daca slabesti (e iluzie optica). Mi se pare o chestie serioasa ca prezervativele nu iti vin, ele sunt facute sa se potriveasca pe o gama larga de ...marimi, in afara de cele XXl (sigur nu ai cumparat din alea-magnum?). Ar fi bine sa mergi la un medic pentru a vedea daca exista cu adevarat o problema si care e natura ei. Daca e doar un complex, o sa iti treaca dupa primele experiente. kitty are dreptate, e important si ce faci cu el, nu doar cat e de mare.
Daca ai kg in plus si te deranjeaza ar fi cazul sa tii o dieta, sa incerci sa slabesti... Cat despre faptul ca ai penisul prea mic, stai linistit ca nu conteaza... Conteaza sa stii sa-l folosesti. Cauta o persoana sa te initieze...
Incearsa sa slabesti, consuma numai carne de pui(curcan) fara piele, fiarta sau gratar, peste(fiert sau gratar), salate, renunta la paine sau consuma foarte putina, multe legume, pastari broccoli, conopida, varza, morcovi, fructe, lactate degresate, cereale integrale, ciuperci sucuri de legume si fructe preparate in casa...la plafar gasesti ceai verde antiadipos sau ceai antiadipos cu ginseng...si 2 l apa zilnic.Incearca o saptamana sa consumi ce ti-am spus, cantarestete la inceputul si sfarsitul saptamanii si vezi daca sunt rezultate...in mod normal trebuie sa fie.
Alta solutie sa mergi la medicul de familie sa te trimita la un nutritionist. Tu alegi.
In primul rand trebuie sa slabesti si astfel si penisul o sa fie ceva mai mare.
Exista prezervative si mai mici. Uite aici. http://www.ripnroll.com/Huggers.htm Poate gasesti la farmacii.
Esti sigur ca ai penisul foarte mic? Poate esti complexat degeaba.
Hmmm, buna intrebare...
Hmmm... grea intrebare... incearca sa mergi la un medic... el poate te va indruma spre ce ai de facut in legatura cu [rezervativul etc. Multa bafta! Sper ca te-am ajutat.
by Psihoyounger
Hmmm, buna intrebare...
Hmmm... grea intrebare... incearca sa mergi la un medic... el poate te va indruma spre ce ai de facut in legatura cu [rezervativul etc. Multa bafta! Sper ca te-am ajutat.
by Psihoyounger
Pai probabil ai un penis normal, dar tu fiind mare te astepti si la un penis pe masura, nu slabeste si o sa fi normal, nu iti fie teama nu ai de ce
p. s. "nu te dezvirgina la curve"
Bile in penis! am auzit ca exista asa ceva...sa nu te plangi apoi ca o ai cat un taur:p
Prima data ar trebui sa incepi sa te accepti u pe tine asa cu esti.
In ceea ce priveste prezervativul vorbeste deschis cu prietena ta si propunei tu sa ia daca vrea anticonsceptionale.Va fi mai simplu si mai frumos pentru amandoi.
In primul rand, Alex nu trebuie sa. ti fie teama, dragostea e ceva frumos, si tine minte nu conteaza misura, important e sa stii ce vrea la tua partenera, si sa-ti dai seama ce o face morire de placere.In ceea ce priveste prezervativele, se gasesc pe piata, toate masurile. Sper sa-ti fi fost de ajutor. pupici
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: