Daca chiar simti ceva puternic si profund pentru el, poti pastra relatia si la distanta, si oricum, mai e si vara intre timp, in care puteti ajunge foarte usor sa va si sarutati si iubiti fizic eventual - 20 tu si el 18 merge, etc. Altfel, vrei sa ajungi studenta cu o experienta erotica minima?!
Eu am avut o relație de tipul ăsta acum un secol. Dar eu eram mai mare. În fine, nu contează, ea oricum a plecat după un an în orașul natal, să-și termine liceul acolo. Apoi eu am plecat în armată. După un timp, fiecare ne-am căsătorit (cu altcineva, desigur).
Ce rost are povestea asta? Nu știu, dar acum cred că aș proceda altfel, dacă ar fi s-o iau de la zero. În primul rând i-aș mărturisi direct iubirea. Dacă o acceptă, cu atât mai bine. Dacă nu, măcar știi ceva sigur.
Și dacă e sentiment, rezistă și relația la distanță. Oricum, peste o vreme veți putea fi iar împreună. Totul e să vreți.
Deci fiți sinceri unul cu celălalt și cu voi înșivă și va fi bine.
"Intr-o seara am vorbit si am stabilit sa nu ne spunem absolut nimic care va schimba relatia de asa zisa prietenie dintre noi"
Prin asta v-ați spus unul altuia destule, rămâne doar ca unul dintre voi să facă următorul pas. Bacul și facultatea sunt doar scuze. În 2 luni se pot întâmpla multe, oricum.