Ti-ai inceput viata sexuala de curand? Si asta e un motiv pentru care nu rezisti mult. Prin perseverenta si multa rabdare se poate "vindeca" ejacularea precoce. Sau poate ai o partenera noua cu care nu esti obisnuit. Pe internet exista diverse trucuri pentru a rezolva ejacularea precoce. Eu cred ca ejacularea precoce de grad 1 este o prostie. As spune ca ori ejaculezi precoce pentru ca esti emotionat, grabit, ori din cauze medicale(in acest caz ar fi bine sa ceri parerea medicului-numai el iti poate da tratament, daca bagi pastile dupa ureche nu te vor ajuta cu nimic)
Daca dai des la "manivela" se cam strica "scula" si uite asa apare si ejacularea precoce si asta e cea mai des intalnita. Nu zic ca asta ar fi si la tine dar probabilitatea e destul de mare.
Totu tine de psihicu tau sa nu te mai gandesti ca te excita atat de tare. daca tratezi situatia cu calm o sa te poti controla depinde doar de tine asta.ai incredere mai multa in tine nu te mai gandii ca o sa fie rau.gandestete ca o sa fie bine si o sa tina si o sa reusesti.Si mai las-o pe " ema " ca e grav . Totul tine de psihic
Eu am gasit un site unde sunt multe intrebari cu raspunsuri despre ejacularea precoce. Cine vrea sa afle mai multe despre acest subiect poate intra pe http://climaxcontrol.ro/ejaculari-precoce
Bananacantareata87 întreabă: