O ora ti se pare putin atunci esti o masinarie la pat multumeste-te cu cat ai acolo mai omule, eu si cu 30 de minute am destul dar o ora e prea epuizant.
Sa rezisit mai mult eu zic ca ai chef de lauda in primul rand.
o femeie in 15 minute poate avea si 4 orgasme. deci e indeajuns 20-30 minute !
Tu cu ora.si deja nu esti multumit.
Oricum de medicamente nu prea stiu,insa totul tine de mentalitatea ta,de ceea ce vezi, ceea ce te excita! Daca ai incerca tu sa te abtii de la ganduri, ai sa inveti sa te controlezi si o sa inveti sa rezisti
Eu te cred. faci sex uneori si de la 14:00 pana pe la 13:30. dar cand se da ceasul inainte. sau cum?
Si cat vrei sa faci 3 ore?-.- sunt alti care isi dau drumul in 3 minute zi merci cu 1 ora!
Pai si cat ai vrea sa rezisti? dupa aia o sa devina numai buleala nu o sa mai simtiti aceeasi placere,daca faceti o data,mai stati de vorba,glumiti, va mangaiati si faceti iar, poti sa o tii asa mult timp
Oau cum sa nu fie multumita! cu asa crazy-boy. Cine nu ar vrea un baiat asa de rezistent! Felicitari! Apropo ce mancare mananci sa-i dau si eu la iubitul meu sa reziste atata?
Cred ca nici nu stati permanent amindoi, vreau sa zic numai amindoi.Cred ca doar va intilniti v-o trageti dupa care fiecare la casa lui.E ceva normal sa simtiti doar atit cit stati amindoi.Eu nu cred ca ati stat o noapte impreuna si ati facut doar o ora maxim.Cred ca v-ati dat in barci mai mult de juma'de noapte.Cred ca asta este singurul secret; Partide de sex degajat nu fugariti de timp intre doua ore.Nu ai cum in plina alergatura.Succes.
theboyinlove întreabă:
brokeangell întreabă:
anonim_4396 întreabă: