| BlueMoonLight669 a întrebat:

Am 19 ani și m-am îndrăgostit de un băiat de 13 ani și eu vreau să iau permisul să mă angajez, sa fiu independenta și poate să mă mut din acest oraș. Faza e ca și el ma place și poate sună imatur, dar el e foarte dezvoltat mintal și pozitiv mereu, am mai avut o relație de 3 ani cu in tip de vârsta mea, dar nu am prins traume sau ceva, dar zic sincer ca el e mai matur decât toți pe care i-am cunoscut, fără măcar să compar îmi dau seama. Vreau sfaturi vă rog. Și părinții noștrii se cunosc, deci umblam pe ascuns, dar eu sincer nici nu prea aș vrea relație un timp.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La 13 nu are pulan pentru tine. Daca avea 17 mergea sau 16.

| BlueMoonLight669 explică (pentru mgtow):

Cel mai genial răspuns, cred că îți dau fundă rolling on the floor)))

| Violleta2022 a răspuns:

Legea spune ca poti intra la seducere si corupere de minori iar in caz in acre se ajunge la sex, se cheama pedofilie si esti pasibila de puscarie.
https://lege5.ro/......odul-penal

Sincer, este chiar rusinos sa ai 19 ani si sa te dai la copilasi de 13 ani.

| BlueMoonLight669 explică (pentru Violleta2022):

De ce sa fie rușinos? Crezi ca m-am dat la el? laughing)
Pur și simplu s-a întâmplat nu am vrut eu asta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru BlueMoonLight669):

Este rusinos pentru tine, fiindca tu esti ditamai femeia si umbli duap cum copilas, inca in crestere.
Pur si simplu ar treuii sa-ti folosesti creierul, ca de aceea ai un cap de umeri!
El este copil mic si tu-l seduci, fara sa ai habar de acest termen, dar chiar tu spui "umblam pe ascuns".
Trezeste-te la realitate femeie, si cauta-ti un brabat de varsta ta, nu corupe copilasi mici!

| AliGab a răspuns:

Ce Dumnezeu...ala-i un copil iar tu esti ditamai capra...coruptie de minori scrie pe tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E troll, nu luați în seamă. Cont creat recent.

| BlueMoonLight669 explică (pentru anonim_4396):

Nu-s troll, mi-am făcut contul asta ca să pun întrebarea, tu știi ce frustrata sunt, aș vrea eu sa fie trollrolling on the floor)

| Dintrebare a răspuns:

Dar nu am inteles ce vrei tu sa faci de fapt. Vrei sa te muti impreuna cu el in alt oras? Sau pur si simplu vrei ca relatia sa continue. Pentru ca daca vrei sa fii cu el, nu vad ce v-ar putea impiedica. Nu are cum sa iti interzica cineva sa fii prietena cu un baiat. Puteti avea o relatie de amicitie pana una alta. Oricum presupun ca nu faceti sex daca el are 13 ani.

| BlueMoonLight669 explică (pentru Dintrebare):

Normal că nu vreau sa fug cu el, nu sunt nebună și sunt conștientă că e oarecum greșit ce simt, dar voiam doar sfaturi

| SociopatuI a răspuns:

Hai c-am trait s-o aud si pe-asta!

| Daz01 a răspuns:

Stai liniștită, lasă-i inocența băiatului și caută un băiat de teapa ta. Pe lângă problemele legale sunt și problemele morale mai ales că părinții voștrii se cunosc.

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Mai asteapta si tu 5 ani