Cel mai genial răspuns, cred că îți dau fundă )))
Legea spune ca poti intra la seducere si corupere de minori iar in caz in acre se ajunge la sex, se cheama pedofilie si esti pasibila de puscarie.
https://lege5.ro/......odul-penal
Sincer, este chiar rusinos sa ai 19 ani si sa te dai la copilasi de 13 ani.
De ce sa fie rușinos? Crezi ca m-am dat la el? )
Pur și simplu s-a întâmplat nu am vrut eu asta.
Este rusinos pentru tine, fiindca tu esti ditamai femeia si umbli duap cum copilas, inca in crestere.
Pur si simplu ar treuii sa-ti folosesti creierul, ca de aceea ai un cap de umeri!
El este copil mic si tu-l seduci, fara sa ai habar de acest termen, dar chiar tu spui "umblam pe ascuns".
Trezeste-te la realitate femeie, si cauta-ti un brabat de varsta ta, nu corupe copilasi mici!
Ce Dumnezeu...ala-i un copil iar tu esti ditamai capra...coruptie de minori scrie pe tine
Nu-s troll, mi-am făcut contul asta ca să pun întrebarea, tu știi ce frustrata sunt, aș vrea eu sa fie troll)
Dar nu am inteles ce vrei tu sa faci de fapt. Vrei sa te muti impreuna cu el in alt oras? Sau pur si simplu vrei ca relatia sa continue. Pentru ca daca vrei sa fii cu el, nu vad ce v-ar putea impiedica. Nu are cum sa iti interzica cineva sa fii prietena cu un baiat. Puteti avea o relatie de amicitie pana una alta. Oricum presupun ca nu faceti sex daca el are 13 ani.
Normal că nu vreau sa fug cu el, nu sunt nebună și sunt conștientă că e oarecum greșit ce simt, dar voiam doar sfaturi
Stai liniștită, lasă-i inocența băiatului și caută un băiat de teapa ta. Pe lângă problemele legale sunt și problemele morale mai ales că părinții voștrii se cunosc.