Ca ai prieteni este unul din lucrurile cele mai bune care ti se pot intampla.De altfel,se vede caracterul frumos pe care il ai,din modul in care ai postat problema ta.
Faptul ca mereu esti etichetat "baiat bun" si intri in friend zone,poate exaspera omul,oricat de bun ai fi,intr-adevar.
Ce sa faci? Esti prea deschis spre ceilalti,prea cu sufletul in palma, se stie totul despre tine si chiar daca nu e asa, nu inciti.Trebuie sa stii sa faci o fata sa fie interesata de persoana ta,trebuie sa stii sa-i starnesti curiozitatea cu ceva.E varsta la care disponibilitatea pentru afectiune si dragoste e enorma,fetele vor sa dea,dar, ca sa dea, trebuie sa merite.
Ai doua variante.Sau vei deveni indiferentul pe care nimic nu-l mai mira,misca sau impresioneaza,sau vei deveni baiatul rau,fara tabu-uri,fara sa-i pese de prea multe...
In ambele situatii,fetele vor dori fie sa-ti demonstreze ca ele te pot impresiona,fie vor vrea sa te readuca pe drumul cel bun.
Imi cer scuze ca te sfatui sa-ti schimbi comportamentul,dar,trebuie sa ai undeva un mister cu care sa inciti curiozitatea.
Cat timp vei fi baiatul bun din grup,toate te vor trece automat in friend zone, fara vreo sansa sa iesi de acolo.
Ai fost refuzat de doua ori si te temi de un nou refuz, ceea ce e fiziologic.Nu-i nimic,de cate ori se inchide o usa,se deschide o fereastra,nu fii dezamagit!
Invata sa glumesti,sa tachinezi,sa ironizezi,chiar si pe tine,cunoaste fete noi,nu le arata din prima clipa cat esti de bun,joaca-te putin cu ele,fa-le curioase,lasa prietenii sa vorbeasca despre tine...
Si, se va intampla, o sa vezi!
Mult succes!
Daca esti mai timid,trebuie sa incerci cu o fata la fel ca tine,ca sa 'ti fie mai usor,parerea mea.
Dar lasa timiditatea,nu rezolvi nimic cu ea, ai numai de pierdut, curaj.
Mie imi plac baietii timizi! fetele alea nu stiu ce au pierdut! adica, ai un caracter frumos! si, ...na! ce sa zic,. poate nu era fata potrvita pentru. tine! mai incearca, dar ai grija cu cine!
o seara frumoasa!
Sal, nu dispera si nu cadea in extreme... Conteaza atitudineaza si modul in care iti exprimi personalitatea. Am mai dat niste rasp pe aici la unii, uita-te prin rasp mele ca nu mai tin minte ce am scris si nici n-am chef. E spre binele tau frate, poate iti e ceva de acolo de folos. pa
Trebuie sa fii si tu mai curajos mai smecher ca fetele sa te placa ca baiat nu ca prieten si cind cunosti o fata fa intr-un mod ca ea sa inteleaga ca tu o placi.
Succes
Nu stiu ce sfat sa iti dau, dar sper sa reusesti sa ai o pr asa cum iti doresti u. e bine ca nu te comporti asa ca un "magar" si sa iti bati joc de fete, iar atunci cand o sa ai o pr sa o apreciez si sa ai grija de ea
Raspunsul e simplu nu esti destul de dezvoltat in seductie, ai o personalitate misto si calumea dar pur si simplu nu sti sa atragi o femeie sfatul meu : Cauta materiale carti de Neil Strauss de exemplu "Jocul seductiei" sunt si videouri pe net, daca vrei mai multe detalii pe privat acum nici nu am timp de scris mai mult sper ca te-am putut ajuta!
Na incearca cu baieti poate ati iasa si daca ati iasa cu baieti o sa ati fie mai usor cu fete acar sa primesti exeprienta
Mai ideea este ca daca u ai 19 mergi in cluburi iesi cu prietenii si ai multe fete care iti sunt doar prietene mie imi pare ciudat adica si eu sunt intr-o situatie asemanatoare numai ca eu am 16 ani dar din acele fete mereu primesc cate o propunere, mie la tine imi miroase a minciuna
Orice Romeo, are Julieta lui! Ai incredere in asta si vei avea o viata minunata
Ave!
Chiar daca ai fost refuzat nu e capat de lume ...incearca la urmatoarea si tot asa.
Incearca sa nu iti placa de o fata din grupu de prieteni care iesi afara pentru ca te va considera "just friends". Deisgur sunt unele cazuri cand o prietenie se poate transforma in ceva mai frumos.Acum depinde de persoana.
Stiu prin ce treci pentru ca si eu de felul meu sunt timid si tot asa ma indragostesc de o fata, ii spun dupa ceva timp si spune ca suntem doar prieteni si atat.Cat mi-a placut de o fata eu eram cel care insista si insista si degeaba.Atunci cand nu le'am mai acordat atentie ghici ce : se intorceau ele la mine da eu de data asta le refuzam pentru ca imi placea de altcineva :P.
Incearca sa fii mai indiferent.iti urez succes si undeva acolo e si raza ta de soare.va veni si timpul tau si garantez ca fata cu care vei fi te va aprecia pentru ca baietii timizi in general sunt mai romantici :d hehe multa bafta
My blog : www.wolverine92.wordpress.com
Nu e nicio minciuna, nu as avea nici un motiv. In oras si prin cluburi mergem tot cu prietenii. In gupul de prieteni suntem foarte uniti si ne intelegem la fel atat baieti cu baieti cat si baieti cu fete.
Multumesc de sfaturi si mai astept!