Nu-i nimic anormal, atata vreme cat nu ai un iubit si nici un motiv sa-ti faci unul, doar pentru a incerca sarutul.
Toate la timpul lor!
Ai rabdare, vin curand dragostea si barbatul ales, avand parte de multe saruturi si multe altele.
Nu este anormal. Fiecare persoana isi poate incepe o relatie cand se simte pregatita.
Este cat se poate de NORMAL.
Foarte bine ai facut, concentreaza-te pe cariera ca ai timp de toate.
NU. In niciun caz. Si nici nu ar trebui sa te ingrijorezi din acest motiv. Multa sanatate!
Depinde de ce simti tu, daca tu simti ca vrei un partener atunci du-te spre direcția asta. Nu exista normal sau anormal in asa ceva, tu știi ce vrei, nu conteaza ce vor ceilalți de la tine.
Da poate esti urata - grasa sau un om cu ideiile stabilite in viata, multi traiesc ca tine. Eu am 28 si n-am avut partenera in viata doar la ocazie am facut sex si atat.
Ai tot timpul inainte. Nu te ingrijora! Vine timpul si pentru asta, mai devreme sau mai tarziu vine. Mai depinde si de cat de mult iti doresti asta.
Nu-i nimic anormal, atata vreme cat nu ai un iubit si nici un motiv sa-ti faci unul, doar pentru a incerca sarutul.
Toate la timpul lor!
Ai rabdare, vine curand dragostea si barbatul ales samd