)))))))) serios?
pai sincer e cam bou sa creada ca dupa un timp devi virgina, si tu vb cu el, poate va intelegeti
Explicai ca odata ce s-a rupt himenul rupt e. nu are cum sa se faca la loc. daca nu te crede atunci sa astepte momentul si o sa vada ca e asa cum zici tu.
Prietenul tau e un cretin daca crede ca daca nu o faci dupa mult timp devi virgin din nou pune`l sa baute si el pe net, sa se informeze. Explicai ca odata rupt himenul el nu se mai reface
Scuze ca iti zic, dar mai educa-l, mai ales dpdv a vietii sexuale.Cum poate crede asa ceva? Da-i si tu o carte despre sex, si ce inseamna sa fii virgin/a cadou.))Poate se convinge.
ii grav cu el
sa mai astepte inca doi ani si ca pana atunci cu siguranta o sa ''redevi'' virgina
Sincer draga mea, prietenul tau este un mare pr0st! Si daca crede ca esti 0 c***a arata`i ca greseste! Nici 0 fata nu merita facuta asa, chiar daca e! Am avut si eu aceiasi pr0blema cu f0stul meu cu care am fost 3 ani, si actualul nu era de acc0rd ca nu mai sunt virgina! Si sincer i-am zis ceea ce mi-a spus mama sa-i zic, eu cu mama am 0 relatie f0arte apr0piata: "Daca vrei fata virgina in ziua de azi, du`te la gradinita si alege`ti una si cresteti`0 asa cum vrei, si daca 0 sa fie virgina pana creste atunci esti un 0m realizat! . Asa ca draga mea ce pot sa spun, fa`l sa aiba incredere in tine daca chiar il iubesti! Si dem0nstreaza`l ca`l iubesti si nu l`ai insela! Iar daca el persista sa fii virgina atunci e 0 pr0blema.incearca sa-l uiti! MERIT fundita?