| Piper987 a întrebat:

Am 19 ani.
Vorbesc cu un baiat de vreo 2-3 saptamani aproape. El ar vrea sa ne vedem in weekendu asta la o cafea. Problema e ca eu nu a nimic impotriva pana la urma e o cafea. Dar am o retinere si nu stiu dc.
E un baiat ok, imi scrie des uneori e un pic lipicios ( eu nu prea suport asta dar decat sa fie indiferent sincer mai bine asa)
Faza e ca inainte sa il cunosc am avut parte de o experienta destul de ciudata in care am primit enorm de multa indiferenta de la acea persoana de care mi-a placut asta ma ranit enorm. Oare asta e un motiv pentru care am o retinere? Voi ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| petitconseil a răspuns:

Daca e prea lipicios,iar tie nu prea iti place lucrul asta... spune-i ca ai nevoie de timp de gandire,ca tu nu esti inca pregatita, si ca o sa-l anunti tu cand ai nevoie de o plimbare impreuna(sau cafea). Gandeste-te ca nici unul din ala care te ''sufoca'' nu e bun, te va enerva la un moment dat daca e asa ''mamos'. Plus de asta tu trebuie sa stai cu cineva care iti place foarte mult, care simti si crezi tu ca vei fi fericita langa el, nu are rost sa te ''inhami'' cu oricine se ofera.Acuma stii ce iti doresti cu adevarat, adica ce fel de om ai vrea sa ai langa tine, nu te multumi doar cu ce gasesti, ai rabdare, cel potrivit pentru tine va aparea la un moment dat.Numai bine iti doresc.

| HazelEyes77 a răspuns:

Pai iesi cu el la o cafea si vezi cum se comporta daca e genul tau sau nu. Nimeni nu te obliga sa fii cu cineva care nu te atrage. Pana la urma incercarea moarte n are!

| MateiT a răspuns:

"Dar am o retinere si nu stiu dc. " ai intuitie si nu trebuie sa o pui la indoiala
Inteleg ca intr-un fel e mai bine sa fie putin lipicios decat indiferent, dar acel "putin licipios" poate ascinde monstri... sau nu, depinde, eu doar iti zic din propria experienta, deci na...
Poti sa iesi cu el dar fii tu insati, ceea ce ar fi bine sa faca si el. Adica daca nu iti place ca e putin lipicios lasa lucrul acesta sa fie reflectat inapoi lui prin felul tau de a fi, dar asta in mod natural deci nu teatru
Adevarul e ca daca stii ce vrei si nu iti este frica sa fii tu insati, va iesi la iveala cine este si cum este el cu adevarat
Haide ca vi fetele ne cititi usor, crezi ca eu nu stiu hahahahaa, si judecand dupa intrebarile pe care le-ai pus pana acum pe TPU asi zice ca ai si experienta, deci asculta-ti intuitia si o sa te descurci
Hai sa-ti dauun sfat, nu te multumi cu un baiat 'putin lipicios' si nici cu unul 'putin indiferent', tu merti mai mult de atat. Bieninteles eu zic asta ca baiat pentru ca inteleg cum gandesc baietii si daca ai sti cum gandesc cei mai multi probabil ca te-ai intrista foarte tare. Dar nu dispera, exista si exceptii, doar ca e o chestie gen 'acu in caru cu fan'. Sa stii insa ca uneori dai peste 'acu" acela fara sa cauti prea mult, depinde doar de tine, de cum gandesti si ce crezi ca meriti
Iti doresc mult succes

| MissMoon a răspuns:

Acorda i o șansa. Faptul ca ai fost rănită nu trebuie sa te urmărească.Vei mai fi rănită cu siguranța.Nu toți suntem la fel dar toți meritam o șansa. Poate asta e ta!

| M7Seven a răspuns:

Poti sa incerci sa lasi putin la o parte mica ta retinere.Pana la urma daca iesi la o cafea nu e ca si cand te-ar fi chemat o noapte la hotel.Ai zis mai sus ca nu iti place ca este cam lipicios, dar in acelasi timp tu ai avut pe cineva indiferent care te-a ranit.Ai vrea sa treci iar prin asta? Nu iti zic tie in nume de rau dar ce vreti pana la urma? Daca e lipicios e ciudat si nu imi place, dar daca e indiferent ma raneste.Pana la urma tu trebuie sa te hotarasti si sa accepti faptul ca fiecare persoana este diferita. Daca ai trecut printr-o relatie mai grea nu trebuie sa tai aripile urmatorilor din start doar cu gandul acesta.Invata sa mergi mai departe, sa nu te mai gandesti la trecut, ce a trecut teoretic acolo trebuie sa ramana.Nu stiu in ce masura ma crezi dar am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare cu a ta, si am avut nevoie de 2 palme ( la propriu ) de la o persoana pentru a deschide ochii si a oferi o a doua sansa.Dar poate ca in cazul tau nu se va gasi persoana respectiva care sa lupte pentru chestia asta, asa ca mergi inainte, da-i omului o sansa si cel mai important uita de trecut.Vindeca ranile si mergi inainte spre viitor, poate si o relatie de vindecare o sa te ajute iar in acest caz omul ala lipicios este fix ce ai nevoie ( cine stie poate o sa iti placa )