| danny_8259 a întrebat:

Am 2 saptamani de la operatia de cezariana si am facut sex, daca pot spune asa, zic asta pentru ca nu am introdus o practic inauntru, am pus o numai asa la gaura si sunt un pic stresata pentru ca sotul meu s a treminat acolo. Vreau sa stiu exact pentru cine a mai trecut prin asta daca sunt riscuri sa raman din nou insarcinata chiar daca nu mi-a venit inca menstruatia.Astept raspunsuri sincere.

6 răspunsuri:
| Picipuu a răspuns:

Nu ti-a venit ciclu dar ai un copil e putin cam ilogic sau poate eu nu am inteles prea bine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Studiile medicale au demonstrat ca cea mai scurta perioada dupa nastere si pana la aparitia primei perioade de ovulatie este de 21 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum ti-am scris mai sus...pana la 3 saptamani dupa nastere e improbabil sa ramai insarcinata.nu stiu daca imposibil dar oricum nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi.

| gabriella_3247 a răspuns:

Sincer nu vreau sa te speriudar e cam posibil de aceea zice ca trebuie sa astepti pana se trage uterul

| danny_8259 explică:

Draga malli ai inteles gresit vreau sa zic ca nu mi a venit menstra pentru ca sunt in perioda de lauzie.si am avut contact sexual la numai 14 zile de la operatie.sotul nu a introdus o complet dar a ejaculat acolo si imi e frica sa nu fi ramas insarcinata asa la scurt timp.

| danny_8259 explică:

Nu stiu ce sa cred dar sper sa fie adevarat asa cum spui tu.Multumesc pentru raspuns.