Probabil e genul care asteapta sa cunoasca persoana ca sa stie daca poate sa aiba incredere in ea. Astepta un timp. Inseamna ca incepe sa simta ceva pentru tine.
Discutati doar voi doi departe de grupul de prieteni si de parerile celorlalti. Cum am mai zis probabil ii este frica sa se implice emotional, dar nici sa te vada cu altul nu vrea.
E simplu! sunt 2 posibilitati.
1. Sex!
2. Sex!
In oricare dintre variante el te place... poate chiar simte ceva pentru tine... poate e chiar printul pe un cal alb!
Dar baiatul ti-a spus clar ca nu vrea nimic. Asta nu inseaman decat ca vrea relatii sexuale fara sa se implice emotional sau sa aiba vreo obligatie dupa. Tu pari sa nu fii genul de fata care accepta asta ...de aceea te tot priveste cum o face si asa mai departe, dar nici nu incearca ceva fiindca te respecta.
Sfatul meu e sa va faceti aman2 fericiti unul pe celalalt si sa vedeti unde poate duce totul daca te lasi dusa de val.
Bafta si distractie placuta!
Ne-am si sarutat in acele 2 dati cand ne-am vazut doar noi 2. Pare timid cu grupul de prieteni, dar daca suntem vreo 4, de exemplu, nu are treaba, nu se poate abtine si ma strange tare in brate si ma saruta incontinuu.