anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 20 de ani, iubitul (sau fostul) are 21. Ieri am avut o cearta,duminica seara eu m-am simtit rau si toata seara am fost destul de iriascibila(cand imi este rau nu suport sa stea cineva langa mine),el a iesit afara putin cu niste prieteni si eu l-am acuzat ca nu-i pasa de mine, ca mie imi era rau si el a iesit afara, bineinteles,mi-a spus ca atunci cand mi-e rau cu mine nu se poate discuta si ca el efectiv nu avea ce sa-mi faca. Ok, am trecut peste asta,luni dimineata el s-a imprietenit pe facebook cu o vecina de a lui, cu care si-a inselat fosta iubita, eu fiind o persoana foarte geloasa, l-am tras la raspundere ca de ce s-a imprietenit cu aceasta fata? Am inceput sa-i dau argumente,sa-i pun intrebari, eu daca as face ceva de genul, i-ar placea? El tot insista sa tac, ca aberez,intr-un final asta s-a terminat cu noi aruncându ne cuvinte grele,cu el dandu-mi o parte din hainele pe care le aveam la el si spunandu-mi ca s-a saturat de gelozia mea,ca i-am stricat toata ziua,ca traiesc intr-un site de socializare care ma conduce si ca sa-l las in pace,sa plec si sa nu ma mai intorc ca intre noi totul s-a terminat. Eu am mai stat in casa in jur de jumatate de ora, pana mi-am facut un dus, m-am imbracat,m-am calmat si am plecat (timp in care el nu mi-a spus nimic, nici macar nu s-a uitat la mine),nu m-a cautat de ieri, nici eu n-am facut-o. Poate am exagerat cu gelozia, dar pur si simplu eu nu accept prietenia cu o fata de joasa speta, care se tot da la el si cu care si-a inselat fosta iubita). Suntem impreuna de doi ani jumatate. Acum nu stiu ce sa fac, sa astept sa ma caute el, sa-l caut eu... Chiar am nevoie de un sfat.

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ririru):

Incalc cuvantul si am sa mai postez o data laughing. "te rog, taci din gura," ce chestie nesimtita sa rogi asa ceva nu crezi? iti permiti cam multe fatuca laughing. am sa vb pana in cel mai "rau" caz o sa mi se dea ignore.

| SkyPilot a răspuns (pentru anonim_4396):

Vrei sa ai o intelegere mai profunda? Vezi aici:
http://www.tpu.ro/......tul-meu-e/
:)

Arunca o privire si la istoria intrebarilor lui Summer234. O relatie super happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SkyPilot):

Spre rusinea mea admit ca atunci cand am vazut notificarile ( nu si raspunsurile pentru ca s.a incarcat greu ) am crezut ca esti si tu in "ajutorul" ei ca o alta persoana de aici care m-a facut misogin laughing. cat despre ce ai zis, da, acum am vazut ca e chiar mai rau decat credeam totusi fata asta are mai mult respect din partea mea decat alta care ma face repede misogin pentru simplu fapt ca nu pup in dos orice fata care vad ca posteaza aici. ce pretentii am la unii este? mda

Cred ca nu ai fost foarte atent. Cea care te facea misogin a pus o intrebare foarte asemanatoare cu aceasta. Atat de asemanatoare ca nu ma mira ca nu ai observat ca e ea happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SkyPilot):

De fel nu intru sa vad intrebarile / raspunsurile altora. am vazut totusi ca e obsedata de par roscat si fund bombat laughing)

Fiecare cu ce considera lucrul cel mai important in viata.

| Doub a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Pai ce credeai, mai?