| simplej a întrebat:

Am 20 de ani, n-am avut niciun iubit si pentru ca toti cei cam de varsta mea pe care-i vad au deja iubite oare ar trebui sa ma simt intr-un fel obligata sa accept sa ma vad cu barbati de peste 30 de ani chiar 40 de ani asa cum m-au abordat pe un site de matrimoniale unde-mi facusem cont decat sa raman singura toti anii astia riscand sa ajung la 30 de ani moment in care primul meu iubit ar fi doar un barbat de 40-50 de ani?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

No way. Majoritatea barbatilor de peste 30 ani care apeleaza la o astfel de metoda ca sa intalneasca o fata au cu siguranta ceva probleme. Barbati care nu au stiut sa-si intemeieze o familie, sau si-au destramat-o prin infidelitate sau din alte cauze, imaturi, nesociabili, etc.
Daca este sa cauti pe cineva de o anumita varsta, cauta unul intre 17 - 27 ani.
Lasa site-urile de matrimoniale, calculatorul si TV-ul si iesi oleaca in lume. Cauta sa-ti faci prieteni, oameni cu gusturi comune, care este posibil sa cunoasca pe alti oameni cu gusturi comune, printre ei si altii care sunt singuri.
Mergi intr-o biblioteca, librarie, in gradina botanica, pe o terasa, vorbeste cu unii, cu altii, cu personalul, cauta sa socializezi, ca daca ramai in cutia ta nu ai cum sa ai prieteni si cu atat mai putin iubiti.
Nici reuniunile familiale sau cele de la serviciu nu sunt de lasat, poate iti face cineva legatura cu altcineva care are o pasiune comuna, cu care sa vorbesti si care iti face cunostinta cu altul, si cu altul samd. Cu cat iti largesti cercul de cunoscuti, cu atat ti se schimba si viata si ajungi sa ai mai multe si mai multe alternative.
Si cand te intorci acasa de la "vanatoare", poti eventual sa mai intri pe calculator, sa dai o cautare pentru alte eventuale cunostinte cu care sa impartasesti unele gusturi comune.

9 răspunsuri:
| MadalinNedelcu a răspuns:

Da-mi un mesaj pe privat sa-ti explic o chestie. Astept...winking

| h3r a răspuns:

De ce mai în vârstă?
Ceilalți caută fete tinere, tu de ce te retragi? Ce te face să crezi că n-o să ai șanse?

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Nu ai de ce sa faci asa ceva. Daca gandesti negativ, nu or sa se intample lucruri bune. Da, inteleg ca ti-e greu. Vrei afectiune, vrei o relatie dar nu trebuie sa faci alegeri disperate. Ai 20 de ani, nu vrei sa iti distrugi tineretea cu unul de 40-50, de varsta tatalui tau, pe care nici macar nu il placi. Nu poti fi cu cineva doar de dragul de a avea o relatie. Trebuie sa cunosti oameni. Profita de fiecare oportunitate, nu se stie ce se va intampla. Pune-ti in valoare trasaturile fizice. Ai incredere in tine! Scrie pe o foita de hartie lucrurile care iti plac la tine si cele care nu iti plac. Vei vedea ca sunt multe lucruri care iti plac iar acele lucruri te vor ajuta sa te pui in valoare. Iti poti face o schimbare de look daca doresti sa te simti mai increzatoare. Zambeste si ai incredere in tine, asta te ajuta mult. Eu nu cunoasc exact situatia ta si nu iti pot da sfaturi mai concrete. Daca vrei sa vorbim mai multe, imi poti lasa un mesaj pe privat. Asta e parerea mea, nu ar trebui sa faci lucruri care nu te fac fericita doar de dragul de a le face cat mai repede.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
dar de ce crezi ca te poti vedea cu un barbat asa de mare? une de varsta ta ce are? ma rog mai mare cu 5-6-7 ani..nu exista o regula in dragoste si nici nu ii poti comanda inimii ce sa aleaga..asa ca, chiar daca inca nu ia un prieten/iubit, nu e tarziu si nu ai de ce sa te simti inferioara celorlante fete care deja au iubiti..toate la timpul lor, iar pentru tine, poate nu a aparut cel care iti va fura inimawinking
O seara bunahappy

| Cristiann25 a răspuns:

Ne poti lasa un facebook al tau pentru a te vedea? Daca esti draguta o sa iti gasesti la timpul potrivit si iubit stai linistita si nu te baga cu barbati de 30-40 de ani. Apropo lasa matrimonialele.

| Polaris a răspuns:

Da.

| DaRaspund a răspuns:

O sa apara 1 si pentru tine.Nu trebuie sa te simti obligata, da' daca iti face placere poti sa te intalnesti. Totusi incearca sa-i gasesti altfen nu pe un site de matrimoniale!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Te grabesti si risti sa faci greseli mari. In primul rand nu trebuie sa te simti obligata sa faci nimic.pur si simplu nu ai gasit inca baiatul potrivit (poate si pentru ca il cauti cu nerabdare). Nu se poate ca toti de varsta ta sa fie intr-o relatie ci poate cei cunoscuti. Ai rabdare desi e greu caci probabil simti nevoia unei legaturi emotionale cu un baiat. Totusi nu e cazul sa crezi ca vei ramane "fata batrana" de pe acum. Mai asteapta..stii tu cum se spune."mai bine singur/a decat prost insotit/a"

| 26Geo a răspuns:

Nup,nici un caz,faptul ca nu iti gasesti prieten de varsta ta, nu inseamna ca nu mai sunt, sunt, si multi, trebuie doar sa ii vezi.Cat despre cei cu 10 ani mai mare, ar fi ok daca v-ati iubi, adica dragostea nu tine cont de nimic, nu ar trebui sa fie asta un impediment.Nu incurajez pe nimeni sa se vada cu altii mai mari,dar daca intre ei este o anumita compatibilitate, de ce nu, sa incerce.E dreptul fiecaruia la fericire, nu conteaza nimic altceva, poate o mentalitate redusa din partea partenerului.Bafta