Fa-ti un test de sarcina si nu te culca pe o ureche.Prietena mea a patit-o si i-a tot venit ciclul in fiecare luna si cand a fost la un control, ea era insarcinata in 4 luni, practit i-a venit peste sarcina menstruatia timp de 4 luni.Acum are un bebe frumoss :X
Fa un test si du-te si la un control, multa grija data viitoare
Lol
esti la fel ca fetitele alea mici, vb lui euionut. ma bucur nespus ca va aruncati cu capul inainte in niste chestii de care nu aveti habar. fa-ti un test de sarcina. si daca zici ca a ej pe tine cum crezi ca se poate produce fecundatia? trece prin tesut si ajunge in uter? habar nu aveti pe ce lume traiti! mi-e rusine de voi!
Din cate am citit, pe perioada sarcinii mai vin scurgeri de sange asemanatoare ciclului ( nu in toate cazurile), iar unele femei nu pot face diferenta intre ele.
Cel mai sigur este sa faci un test de sarcina
Bafta
Probabil deoarece la unele persoane chiar daca raman insarcinate ciclul poate aparea, sfatul meu este sa te duci la o farmacie si sa cumperi un test de sarcina, ca sa scapi de dubi, + daca te duci de pe acum ai timp sa faci avort (daca vrei), sper ca te-am ajutat