Pur si simplu isi bate joc de tine, se simte puternic si simte ca te domina iar tu accepti asta si ii hranesti dorinta de a se simtii puternic. Cu siguranta ca ai fi reusit sa faci o facultate ( si inca sunt convins ca poti sa faci asta).
Sfatul meu este sa incerci sa nu pui suflet in relatia asta sau ce este, probabil e doar sexual si atat si sa incerci sa muncesti ca sa te dezvolti tu ca om. Ai doar 20 de ani, ai toate sansele sa arati ca poti. Ai luat bacul? De ce nu te inscrii la o facultate? Poti sa si muncesti si sa faci si facultate, e greu si obositor dar se poate, eu am muncit pe toata perioada facultatii
Nu-ți mai face griji pentru un cioban in haine de IT-ist.
Oricine merita un om care sa-l iubească și aprecieze indiferent de ce scrie pe o diplomă oarecare. "Măcar nu e agresiv" nu e nicidecum suficient. Și chiar e agresiv, doar că nu fizic ci verbal.
Nu-ți irosi energia și sentimentele pentru cineva care vrea doar sa profite de tine pentru că probabil arăți bine fara să aibă nicio intenție serioasa. Fiecare minut petrecut cu el este timp pierdut. Mai e și divorțat și asta nu e chiar de ignorat.
Și dacă îți imaginezi că statutul lui îi justifica atitudinea și comportamentul de 2 lei, să știi că și eu am 35 de ani și tot în IT lucrez dar nu m-aș purta așa niciodată cu o fată. Deci poți găsi pe altcineva cu bun simt.
Probabil acum stii si de ce este divortat. La fel se purta si cu fosta sotie.
Stii ce nu inteleg eu? Banui ca arati cit de cit bine, altfel nu umbla ala dupa tine.Dar odata ce tu muncesti, deci nu te intretine ala sau altul, de ce stai sa te umileasca un papagal?
Ala nu-i deloc destept asa cum il crezi tu, faptul ca lucreaza nu stiu la ce companie, aia nu arata nimic.Nu ai tu habar citi habarnisit de astia lucreaza pe la firme si se dau mari rahati, dar nu-i nimic de capul lor
Asta de care tu te agati este genul asta de papagal, ajuns si el pe la ce companie si cauta sa-i faca pe altii sa se simta prost, asta arata cit de idiot este.
A facut o scoala pe bani, de acu omu se crede mare destept.Un om destept, niciodata nu umileste pe nimeni, nu jigneste, chiar si atunci cand este el jignit, daca e destept isi vede de drum, arata ca nu se coboara la nivelul celui care jigneste.
Cautati de treaba, spune-i sa se duca dreacu, chiar asa sa-i spui cand o sa mai faca ce spui, baga-l la ignore peste tot, o sa apara altul care va stii sa te respecte si sa vorbeasca frumos.
La fel sa nu zic sigur se purta si cu fosta, de aia o fi divortat ala de el, apoi l-ai gasit tu si te-ai impobdobit, dar e bun ca poti scapa rapid de el.
Esti singura, te intretii, nu vad ce accepti mizeriile altora.Cum oare gasesc oamenii asrtia fete asa, nu ai o sora ceva sa dai sa vorbesc si eu cu ea
Off, da! Asa se intampla cand in familie lipsesc figuri capabile a da un model.
Ai o stuma de sine scazuta, incredere in tine zero si el tocmai asta exploateaza. Esti obiectul lui. Opreste-te din asta, esti intr-o "relatie" toxica, abuziva. Va plati candva pentru toate astea. Nu mai raspunde chemarilor lui, ignora-l si vei vedea ca in timp si presiunea lui va slabi. Mergi la un terapeut si vindeca aceste rani. Sunt foarte profunde si grele. Sufletul tau este foarte important, nu-l murdari.
Te-mbratisez cu drag spre incurajare. Ai grija de tine, in primul rand.
Nu cred asa ceva! Nu Cred ca o fata femeie ar accepta o asa umilinta! Deci nu cred ca suporti asemenea mizerii! Incredibil asa ceva! Deci te umileste pentru ca tu accepti asa ceva!
Fugi! Doar te foloseste si nimic altceva.Nu trebuie sa ii demonstrezi nimic acestui individ, deoarece nu vei reusi sa ii schimbi parerea vreodata.Cauta pe cineva care te respecta, nu care te trateaza asa mizerabil. Faptul ca nu te bate nu scuza deloc cum te insulta si rade de suferinta ta sau faptul ca te cheama numai cand are nevoie/chef.Din cauza trecutului tau ai o perceptie asupra relatiilor foarte distorsionata si nu intelegi care e sanatoasa si care toxica.