| mihaella_9036 a întrebat:

Am 20 de ani si sunt cu un barbat de 56 de ani, mentionez ca are masini straine, are bani si e despartit de sotia sa. Vad in el un om serios, este super de treaba, este exact persoana potrivita, il iubesc foarte mult si cred ca si el tine la mine. Dar problema care ma deranjeaza cel mai tare este ca are copii (are 2 fete) una de 25 de ani, si cealalta de 27, nu le cunosc si nici macar nu stiu cum arata... dar atata am inteles ca are 2 fete...problema care ma framanta tot timpul, cateodata chiar ma gandesc sa ma despart de el din cauza ca are acele fete, daca nu erau ele totul era super. Prietena mea m-a sfatuit sa raman cu el chiar daca copii, nu stiu ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesti ceea ce iti poate oferi el... Tu esti mai mica decat fetele lui... chiar crezi ca este un om moral? Dar tu?

35 răspunsuri:
| wiNNzor a răspuns:

Eu zic sa renunti, nu are rost este cu 36 de ani mai mare ca tine ti-ar putea fi tata de 2 ori la rand in plus are fetele mai mari ca tinehappy
Ai grija ce faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... iubire nu are varsta; DAR! nici nu e atat de batrana, varsta a 3a si nebuna
Da tine la tine ca la propriul lui copillaughing Ce mai iubire, ca-n filme.
2 fete, si tu esti mai mica ca ele...
Iubiti-va mult! Sau tu pe el, ca saracu' nu mai poatelaughing

| zamfira a răspuns:

Eu cred ca o sa-l lasi singura pe mos. Nu trebuie sa iti spunem noi sa il lasi. O sa vezi, peste 1-2 ani cand o sa intalnesti un super tip tanar si frumos de care o sa te indragostesti nebuneste, atunci o sa fugi de mosneag, de toate masinile si de toti banii lui. N-o sa-ti mai trebuiasca nimic de la el. Tot ce o sa-ti doresti de la viata o sa fie sa stai cu iubitul tanar. happy

| yuli10 a răspuns:

Din moment ce ai inceput descrierea prin "are masini straine" si dupa aceea ai zis "il iubesc foarte mult" a facut afirmatia foarte indoielnica happy

| denisa2010 a răspuns:

Pai daca are bani si restul profiat de ocazie dar nu crezi ca e cam ciudat ca ficele ei vor avea ma de varsta lor? eu zic ca e prea mare diferenta de varsta, dar faci cum vrei