| LauraSofia456 a întrebat:

Am 21 de ani, am avut cu iubitul relație sexuala, eu am luat pastila de a 2 zi dar am luat-o abia după 3 ore de la contactul sexual.Pot rămâne însărcinată?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum abstinena e singura metoda contraceptiva 100% eficienta, exista o sansa, mica, ca asta e rolul pastilei... dar exista

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca se poate, fiindca pastila aia are o marja de eroare de 5-6% si sunt situatii cand corpul femeii nu proceseaza acea pastila, fiindca femeia este imuna la compozitia chimica a acelei pastile.

Dar prezervativ de ce nu folositi?
Ala nu doare, nu musca, nu produce rani sau traume psihice si protejeaza total impotriva unei sarcini si a tuturor BTS-urilor.

| Violleta2022 a răspuns:

Apropo, te vei intoarce curand sa ne intrebi de ce nu-ti mai vine ciclul regulat si iti spun de pe acum: din cauza efectelor negative, produse de bomba hormonala pe care ai luat-o si care iti modifica toate ciclurile si ovulatiile, pe o perioada de 6-12 luni.

| Emilian65 a răspuns:

Nu poți sa ramai gravida. Ai luat pastila de a doua zi în perioada optima luări ei.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu poți rămâne însărcinată, pastila își face efectul dacă e luată în 24 ore de la contactul sexual. Nu trebuie să o iei în primul minut după sex.

| Miruna333 a răspuns:

Da, in maxim de 72h este ok. Dupa 3 ore este foarte ok, nu trebuie sa o iei in urmatoarele minute dupa act

| GirthD a răspuns:

A avut prezervativ?

a ejaculat in tine?

nu ai dat nici un context, nu avem cum sa iti raspundem