| alberto020 a întrebat:

Am 21 de ani si de curand mi-am inceput viata sexuala. Prima oara a fost in regula. A 2-a oara la fel, pana la cel de al 2-lea numar cand pur si simplu mi-a murit. Nu mi-am facut foarte mari griji reusind sa-mi revin cu inca doua numere. Astazi am patit-o din nou la cel de al 2-lea numar. La fel am reusit sa-mi revin si sa duc actul sexual la capat. Nu imi dau seama care poate fi problema... Am observat ca mi se intampla cand aman cat mai mult ejacularea. Daca aman de 2-3 ori momentul, deja a 4-a oara nu mai am ocazia. Partenera nu e de vina pentru ca aceeasi problema o am si daca ma masturbez. Lucrul acesta l-am observat de circa 2 luni. Cam acum jumatate de an am fost la un urolog si am fost diagnosticat cu varicocel. Nimic grav insa. singurul sfat fiind sa port niste chiloti mai stramti. Credeti ca problema poate fi cauzata de varicocel? Sau totul este pe plan psihic la mine? sad

3 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Problema e una singura, nu poti sta cu ea sculata la infinit, la un moment dat organismul oboseste, chiar daca nu ejaculezi. Cum bine ai spus, dupa un timp iti revii si poti termina ce ai inceput.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai nenea, suntem oameni si diferim intre noi, sunt barbati care pot tine 4-5 numere consecutiv iar altii care trebuie sa ia o pauza de 5 minute, nu este nici varicocel nici psihic.Atunci cand termini numarul nu stati degeaba, continuati cu alt preludiu, sa vezi ca vei fi si mai strong thumbs up

| lucifer12345678 a răspuns:

Nu are nimic de-a face cu varicocelul
nici psihic
nu crezi ca trebuie o mica pauza intre numere?
tu vrei sa incepi altul imediat ce termini unul?
putina pauza apoi preludiu si esti beton din nou