| jimmy_4109 a întrebat:

Am 22 ani. Nu am facut sex pana acum, dar ma masturbez de mic. Vreau sa stiu cum sa ma opresc, dar prin vointa proprie? Si mai vreau sa stiu daca vor fi consecinte grave pe viitor?

Răspuns Câştigător
| nitro99 a răspuns:

Rezolvarea cea mai sigura = o prietena. daca nu. ocupa-ti timpul cu altele. sport, plimbari, distractie cu prietenii, excursii, orice alta activitate prin care faci miscare. daca o faci rar ca sa mai "scapi" de stres, nervi.etc nu e o problema. daca te masturbezi zilnic inseamna ca esti putin cam "moale" cu energia... apuca-te de un sport... ia ceva vitamine (eurovita, vitamax, supradyn...de care vrei).sa vezi ca daca iti dai silinta scapi...plus ca. daca mai iesi din fata calculatorului ai sanse mai mari sa intalnesti o fata/femeie care te-ar placea.
Spor

9 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu zic decat se te concentrezi asupra incetarii actului de masturbare (Care e firesc, printre altele), sa te concentrezi asupra gasirii unei camarute calde, roz si catifelate... iti va face bine! Nu uita de caciula.

| daniDeeDee a răspuns:

Chestia asta se numeste dependenta. Gaseste pe cineva. happy

| buli a răspuns:

Frate OPRESTETE! Sar putea sa fie, sa iti dai drumu prea repede, sa fie greu sa o satisfaci pe una... asa ca pune stop ACUM! Gasesteti o prietena cat mai urgent, si incearca sa ii gasesti o prietena si omului tau de jos, dar vezi, protejeazal!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, poti orbi happy

| gossipgirl_8701 a răspuns:

Pfffflaughing nu am nici un sfat:d

| reaua a răspuns:

Te poti opri intr-un singur mod in primul rand trebuie sa vorbesti cu un doctor de incredere care sa te ajute psihologic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pissy... exista bordelul pentru cazuri disperate ca tine...desi...poate ti-ai gasi o fata daca nu ai mai fi atat de stresat de lucrul asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sexul este o frumusete pentru fete si p baieti dar mie nu-mi place sa fac sex ca tipa fetele si ca sunt paroasse la puta aia a lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la curve?