Daca a ejaculat in tine, da, sunt sanse, dar daca nu, nu. Cel mai bine e sa faci un test de sarcina.Vei sti mai probabil daca esti sau nu insarcinata bafta multa.si sper ca te-am ajutat.
In legatura cu scurgerea ar fi bine sa mergi la ginecolog, fiindca daca o lasi netratata, ai putea ajunge in situatia de a nu a mai putea avea copii, decat un test de sarcina, mai bine mergi la ginecolog, in pretul consultatiei afli si de bebe si tratezi si scurgerea.
Daca ai mereu dereglari atunci nu poti sti daca esti insarcinata dupa doar 4 zile de intarziere.Mai asteapta, vreo 2 saptamani apoi fa un test de sarcina si du-te la un ginecolog. oricum ar trebui sa te duci pentru aceste dereglari si scurgeri.ma bucur ca va doriti un copil si sigur il veti si avea, mai devreme sau mai tarziu.
Pt intrebarea anonimei:de la o varsta toate fetele, femeile au anumite scurgeri.Asta e un semn ca organismul nostru e sanatos.La tine la 12 ani e normal, in curand daca n-ai avut inca vei avea si menstruatie ca toate femeile de de fapt.Nu ai de ce sa te sperii sau sa faci ceva anume pentru ca e normal ceea ce ti se intampla.Secretiile astea vor fi cam tot timpul la fel, adica albe cremoase.Doar cand se schimba culoare sau miros urat e un semn de ingrijorare, in rest nu.
Da, sigur ca a ejaculat, locuim immpreuna de un an.ideea e ca eu sunt in Italia, deocamdata acte nu am.asa ca medic e putin probabil sa gasesc, de aceea am vrut ajutorul vostru. el e de aici si se sbate sa imi poata lua un medic.va multumesc
anonim_4396 întreabă: