| danyeldj a întrebat:

Am 22 de ani si inca sunt virgin.Nu prea am avut treaba cu fetele pana acum,de aici si problema,nu stiu ce sa le spun, nu stiu ce as putea conversa cu ele, sunt foarte timid, cel mai mult ma enerveaza ca ma pierd in fata frumusetii lor. Dar acum am un sentiment ca o sa raman singur mereu, sentiment de singuratate. Nu doresc mistouri. Raspunsurile fetelor mi-ar da curaj. Apropo, daca e vreo fata in situatia mea, as putea vorbi intr-un fel cu ea? Sa lase o adresa mess. Nu vorbesc la misto si sunt foarte serios.

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pentru fiecare este cineva.
De ce esti timid? Tot ce trebuie sa faci e sa gaaesti un subiect de discutie mai intai dupa totul vine de la sine. Pentru ca trebuie sa vezi in ele un prieten pentru inceput. Nu o iubita. Zau asa.
Trebuie doar sa ai ocazii. Spune. Ai ocazii prin orasul tau de a intalnii fete? Esti la facultate?

| Idkidk a răspuns:

Salut,

Cu timiditatea nu faci nimic.winking Şi eu sunt timidă, dar bagă-te în seamă. Eşti la facultate/ servici? Dacă da, poţi să te bagi în seamă cu fetele de acolo, mai întâi trebuie să vezi o prietenă în fată, apoi o să vorbiţi, până unul se îndrăgosteşte de celălalt, şi puteţi forma o relaţie-familie, şi aşa până moartea vă v-a despărţi.winking

| NameHarris a răspuns:

Pai vorbeste cu ele pe fb de preferat cu cele care iti dau add atuncea ar fi ceva sanse sa te placawinking si dupa o vreme de vb pe fb veti ajunge sa va cunoasteti si o sa scapi de timiditate

| DaRyuSN a răspuns:

Timiditatea nu e o boala fara leac. Trebuie sa fii tu insuti fara prefacatorii, sa incerci sa gasesti subiecte comune cu o fata ( ce muzica ii place sa asculte, etc), sa o faci sa zambeasca, sa ii castigi increderea. Incearca sa le privesti in ochi, inspira sinceritate.

| StefanR321 a răspuns:

Salut,
Timiditatea de obicei provine dintr-un complex despre aspectul fizic sau dintr-un complex de inferioritate. Gaseste un subiect pe care esti stapan si incepe discutia de acolo, subiectele vor curge de la sine.
Iti vei da seama ca o persoana este perfecta pentru tine daca fata de aceea persoana acest sentiment de timiditate dispare asa ca nu dispera ca ce e pentru tine e pus deoparte si o sa il gasesti. Bafta