| Tres21 a întrebat:

Am 22 de ani si sunt tare indragostit de o fata. E frumoasa, e de casa, citeste, e ingrijita, frumoasa si se comporta feminin, cu eleganta. Ea nu stie ca o plac, mi-e ca o pierd si ca prietena daca ii zic, ca stiu ca nu e reciproc. Ea a cunoscut un tip pe net care sta in alta parte, dar are mai multe afaceri prin diferite zone ale tarii, si una chiar si in zona noastra, sau in fine, vreo 200 de km. A zis insa ca nu prea vine pe aici ca are manager. Tipul are ceva bani cu siguranta. Si vreo 30 de ani si ceva. Dar prietena mea nu e vreo materialista. Ne stim de ani de zile. In plus de asta are o situatie financiara buna.

Insa i-a zis ca daca se nimereste sa vina cu siguranta o va informa. Stiu ca el i-a cerut insta sau Facebook acum vreo 2, 3 saptamani. Prietena mea e nebuna dupa el si omul nici nu e cine stie ce. Adica arata destul de bine dar nu e genul ce ar intoarce capete pe strada. Insa fata e topita. Si omul asta i-a dat o inimioara la un story pe care ea l-a pus special pentru >el machiata, cu un decolteu cum nu poarta de obicei si toata ziua era fericita.

E mereu trista ca el nu o cauta daca nu ii scrie ea si cand ii scrie, e cam sec, miserupist, arogant. si vrea mereu sa ii dau eu sfaturi. Nu sunt singurul care o place. Mai are vreo 3 care ar face orice pentru ea, dar ea ignora pe toti. Nu a avut nicio relatie pana acum tocmai din acest motiv, respingea pe toata lumea. Poate pentru ca tatal ei a parasit familia cand era ea mai mica, stiu ca sugera tare din cauza asta si are probleme de relationare.

Cand ala nu i-a raspuns la un mesaj a inceput sa se smiorcaie.
Si a zis la una dintre prietenele ei (care nu e neaparat cea mai buna prietena daca a zis mai departe) ca daca vine ala aici va face orice vrea el, orice ii cere, ca asa tare-l place. Sper doar ca nu i-a zis si lui asta. Desi nu cred, ca ii dadea tipul block daca o vedea asa disperata dupa el.

Mi se pare ca nu e ok sa fie asa disperata mai ales ca nu are de ce. Are corp frumos, subtire, e frumusica tare si desteapta. Si asta pare extrem de arogant si ii vorbeste flegmatic. Cum sa ii spun frumos, sa nu o ranesc, ca barbatul asta nu e interesat sa se culce cu ea? Am incercat sa ii zic o data, dar mi-a spus ca daca nu era deloc interesat de ce i-a cerut facebookul. Dar nu stiu, mi se pare naiva. Ala nu o place deloc, cred eu... eu in schimb da

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Prietena ta face parte din categoria femeilor frumose dar fara pic de creier, dupa cum ai descris-o tu aici, fiind in limba probabil dupa vreun curvar sau proxenet.

Din pacate din tot ce face arata ca nu-i desteapta deloc, dimpotriva, este sub media unei femei normale, odata ce a pus botul taman la categoria de barbati "periculosi" de care ar fugii orice femeie inteligenta.

Evidnet ca nu poti sa-i declari dragostea ta, fiindca o vei pierde si nu pentru ca nu te crede, ci pentru ca ciudatul de care este ea indragostita ii promite ceva si o atrage, ii spune minciuni dulci pe care o orice femeie proasta le crede, de aceea il vrea pe ala si nu pe tine.

Daca poti, incearca sa afli cine este acel barbat si sa-l demasti dar asta nu-ti va garanta nici un minut ca ea se va intaorce la tine, probabil ca te va uri pentru ca i-ai distrua iubirea pentru ala...
Situatia este dura si nu ai cum sa schimbi mentalitatea unei femei limitate, in special sa o faci sa te iubeasca, de aceea te sfatuiesc sa-ti cauti o alta fata/femeie, care sa-ti raspunda cu aceeasi dragoste, si sa putetifi fericiti si nu uita: cauta-ti o femeie desteapta de data asta, ca sa nu se duca dupa primul curvar care-i spune dulcegari.

| Tres21 explică (pentru Violleta2022):

Dar nu ii spune dulcegarii. Nu o cauta deloc, decat daca ii scrie ea si e flegmatic. Nu cred ca o place, nu inteleg nici eu de ce i-a cerut facebookul si a zis sa se vada. Ca nu cred ca o place

| Emilian65 a răspuns:

Degeaba o placi tu, daca ei ii este gândul la tipul de 30 de ani.

| Dragobeta a răspuns:

Ai 22 de ani dar esti si tu naiv.
Tipul, daca afla, profita de ea. Spune-i din contra, ca el se va culca cu ea din distractie, sa schimbe "decorul" si o va parasi dupa prima partida. Atunci o va si bloca peste tot. Iar ea va plange serios, nu doar smiorcaiala. Daca iti cere sfaturi, asta spune-i. Pentru ca barbatii cu bani si ceva experienta in spate (totusi, 30 de ani), numai asta vor. Aventura de o noapte. Si apoi le uita pe toate.

| Tres21 explică (pentru Dragobeta):

De ce crezi ca tipul ar profita de ea, sau ca ii place de ea? Cand iti place de o fata vrei sa discuti cu ea, nu o ignori cu zilele sau saptamanile

| Dragobeta a răspuns (pentru Tres21):

Esti foarte tanar. Pe la 16-18 ani vrei doar sa discuti cu fata. Aia care au ajuns si trecut de 30 de ani, mai ales cu bani, sunt obisnuiti cu femei in jurul lor si nu mai vor decat sex. Cu cat mai multe femei, cu atat pretentiile de sex "exotic" sunt mai mari.
El o ignora tocmai pentru ca nu o place. Daca ii spune minciunele, o face ca sa o tina in rezerva. Daca pica, pica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nici o șansă cu aia.

| Tres21 explică (pentru anonim_4396):

Dar macar sa inteleaga ca ala nu vrea sa faca sex cu ea, ca o ignora

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tres21):

Nu înțelege ea și va fi îndrăgostită de ăla până va găsi altul la fel.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tres21):

Dacă o femeie este băgată în seamă de un bărbat frumos sau arătos, ea următorul bărbat tot ca ăla vrea.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut sefule! te duci la ea si ii zici!

| DauSfaturiDeViataSexuala69 a răspuns:

Ai poze cu ea? freaco!