| Gabrielg29 a întrebat:

Am 23 de ani si nu am prietena, nu am tinut niciodata de mana o fata, nu am imbratisat niciodata o fata si efectiv ma cuprinde tristetea numai cand ma gandesc la lucrul acesta.

Tin sa precizez ca am servici, lucrez ca ospatar de 2 ani si ies cu prietenii mei zilnic prin oras insa chiar si asa nu am intalnit pana acum vreo fata.

O alta problema o reprezinta si faptul ca sunt si timid, nu sunt genul care atunci cand vede o fata pe strada sa se bage in seama cu ea.

Cum sa trec peste acest moment?

Ce trebuie sa fac ca sa am si eu in sfarsit o prietena?

6 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

La 23 ani nu ar fi cazul sa pui astfel de intrebari, da-ti una sa iti revii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O data ce zici ca esti timid la ce naiba mai intrebi care e problema? fetelor le plac tupeisti nesimtiti, nu trebuie sa fii Einstein sa iti dai seama. faza cu "sulfetul " conteaza o zic doar astea de 15 ani sau mincinoasele. Prinde curaj si bagate in seama cu fetele ca de nu o sa mori singur. mai sus cineva zice ca "du-te la sala " fii sigur ca asta nu iti asigura fete. cu cat arati mai bine cu cat fetele au pretentii mai mari, sa le bagi tu in seama sa faci tut tot. vreau sa zic ca nu e asigurat ca fetele o sa iti pice in fata doar pentru ca faci sala. mult noroc, o sa ai nevoie

| anonima0101 a răspuns:

Fii barbat! O sa intalnesti fata potrivita, ai rabdare.

| Gunoi a răspuns:

Pot să încerci virtual prin facebook sau alte chat-uri.Dar mie că să nu îşi bată vreuna joc de tine straight face

| GargaritzaTha a răspuns:

Hmm, fii optimist, prietene laughing

| Mynameee a răspuns:

Du-te la sala si vin ele singure