anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 23 de ani si suna aiurea sa zic, dar sunt virgin!

Ii vad pe pustii de 16-17 ani cu cate o fata de mana, si simt ca am pierdut o bucata mare din viata mea cand ii privesc.

Imi gasesc cu greu curaj sa rostesc ce gandesc cand sunt cu o fata si din cauza asta nu am avut noroc. Nu sunt asa frumos probabil si asta e un motiv.

Nici la prostituate nu vreau sa apelez, stiu ca sunt anumite riscuri.

Ce sa fac?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mi-e frica ca o sa fi dezamagit in viata daca dai peste o materialista dar o sa vezi cum e mai bine singur sau cu una care nu stii ce face cand nu e langa tine.

| Zenithf a răspuns:

Cand esti cu o fata, gandeste-te la alte lucruri, care cu timpul o sa vezi tu ca o sa fie mult mai importante: ii buna gospodina, gateste, are grija de bani, de lucrurile din casa, de lucrurile ei?
Si la alte lucruri, care la prima - a doua intalnire nu o sa te afecteze, dar cu timpul o sa ajunga sa te faca sa regreti.
Vorbesti cu o fata care iti place despre una-alta, o mai intrebi unele lucruri despre ea, asculti cu atentie. Daca crezi ca va potriviti atunci va mai intalniti, poti sa o inviti undeva in oras sa mai vorbiti. Daca totul pare ok si dupa iesirea asta te gandesti la ceva si mai departe. iti va fi mai greu la inceput, dar pe masura ce castigi experienta va fi tot mai usor.

| rox13yy a răspuns:

Gaseste o fata de felul tau, fi-ti impreuna si dupa totul va veni de la sine

| Liviu_2019 a răspuns:

Eu am 25 aproape 26 de ani si sunt in aceeasi situatie ca si tine. Cunosc starile si ma regasesc si eu in cele descrise de tine. Prin urmare nu stiu ce sfaturi sa iti dau.
Dar ce pot sa iti spun sigur e ca trebuie sa interactionezi mult cu fete, sa vorbesti cu ele foarte mult, nu conteaza ce sunt colege amice, nu are importanta. Si dupa aia o sa prinzi usor usor curaj sa intri in vorba cu fete pe care le placi si pe care doresti sa le abordezi.
Ca sa iti scriu altfel nu poti sa sari de la 1 direct la 5. Trebuie sa o iei pas cu pas sa treci de 2 3 4 si dupa aia ajungi la 5.
Imi aduc aminte in anul 2 de facultate la mine baietii din grupa nu prea veneau mai deloc la seminarii, eu eram singurul baiat din grupa care venea la seminarii si imi era foarte urat, nu eram asa bagator de seama cu fetele dar o data cu trecerea timpului am inceput usor usor sa mai schmb doua trei vorbe cu ele. Ca sa zic asa am trecut la pasul 2 dar mai departe nu am trecut. Din pacate.
Si un alt sfat pe care ti-l pot da e ca atunci cand placi nu o fata si asa cum esti timid nu o aborda direct. Cauta sa interactionezi cu ea, sa discuti cu ea despre diverse subiecte vezi cum reactioneaza cum te percepe etc. Si dupa aia sa treci la urmatorul pas. Asa cum ti-am exemplificat mai sus.
Cu privire la aspectul fizic si asta e important. Nici eu nu excelez la capitolul asta dar sa stii ca la o varsta de peste 23 25 de ani nu aspectul fizic e important la un barbat. Conteaza mult atitudinea, personalitatea, siguranta de sine, etc. Astea conteaza cel mai mult la un barbat si totodata mai conteaza sa aiba un job si sa castige nu mult dar acceptabil.

Totodata te mai sfatuiesc sa rezolvi problema cat mai curand deoarece eu am inceput sa am depresii din cauza asta ganduri negre si nu e bine deloc.

| Felys a răspuns:

Tu probabil esti o persoana timida,foarte sensibil,caruia ii este teama sa nu fie respins daca spune ceva gresit,in definitiv suntem oameni si totifacem greseli,nu trebuie sa iti controlezi in permanenta comportamentul,incearca sa fi spontan,sa prinzi curaj,in definitiv nu este un capat de tara,spune clar ce gandesti si ce doresti,e foarte posibil ca fata de langa tine sa isi doreasca asta si daca te vede ca nu indraznesti pleaca,asa ca nu mai sta pe ganduri,fi indraznet si nu o sa iti para rau, viata toata este o lupta si nu rabate nimeni fara sa se implice serios, problema care te macina acum este doar un prag, care odata trecut vei si uita ca a existat, iti urez succes si nu ma indoiesc ca in curand nu va mai exista aceasta problema care momentan nu iti da pace

| Euletitia a răspuns:

Rony23, din ce oras esti?

| Rony23 a răspuns (pentru Euletitia):

Bv

| Alee23 a răspuns (pentru Rony23):

Da-mi add la alina.cristina5...:*

Răspuns utilizator avertizat
| BlackOldSun a răspuns:

Tu trebuie sa lucrezi mai intai la tine nu te gandi la fete ca daca tu esti praf pe interior asta se va reflecta pe exteriorul tau! invata sa comunici sa iei atitudine, curajul e important invata sa fii barbat cu incerdere in tine! si femeile o sa vina la tine in mod natural! dar nimeni nu a zis ca o sa fie usor asa ca incepe ACUM! daca nu actionezi o sa iti para rau mai tarziu! Succes!

| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Buna!

Uite multi se dezvirgineaza pe la 17, 18 cum ai zis tu. Dar NU e bine. fiindca e pacat. E bine, tu te ingrijora mai bine faci sex cand vei avea sorie nu inainte!
Succes si tine-o tot asa

| Maryuk해바라기 a răspuns:

Eu am 20 de ani sunt fata si nu ma agit ca nu am facut sex pana acum! Sa nu fim ipocriti si sa zicem ca sexul nu este importanta...este foarte important. Insa nu cred ca ar trebui sa faci o problema din chestiia asta.

RONY.ai 23 de ani ..sunt multi baieti si fete care sunt in situatia ta.
Esti tanar ..gandeste ca sunt barbati care la 40 de ani divorteaza si pana la sfarsitul vietii lor tot mai gasesc o partenera doua de sex

Nu sexul e problema ta ci parerea ta despre tine
Incearca sa te respecti mai mult nu gandi ca esti urat ..sunt baieti care nu au maini, picioare si au sotzii perfect sanatoase si frumoase

Lucreaza la increderea ta. apreciaza tot ce e bun si frumos in tine si o sa ai parte si de sex

Id-ul meu mary_ukorea(@yahoo.com)
Numai bine! ^^

| Alee23 a răspuns:

Da-mi add la alina.cristina5 te rog... vorbim:*.

| Mickael a răspuns:

Cel mai bine pentru tine este sa gasesti o fetita, mai darnica asa daca ma intelegi ce vreau sa spun, te risti sa dai o suma de bani anume. si sa rupi sigiliul ala odata pentru totdeauna, pentru ca te incurca in viata asta. Un om pana nu intretine relatii sexuale pentru prima data in viata lui nu este dezvoltat complet la mine! TINE MINTE LUCRUL ASTA, dupa asta vei avea timp de fete si ai sa te saturi de ele, cum sunt eu in momentul de fata. Este frumos sa faci SEX, dar e si mai frumos sa faci sex cu fata pe care o iubesti!