| lenka299 a întrebat:

Am 24 de ani si am un apetit sexual destul de mare. Imi place sa fiu legata si dominata, dar iubitul meu, care de fapt e un prieten cu beneficii mai mult, nu vrea sa ma linga. Si mi-am gasit 2 tipi care sunt dispusi si sa ma domine cum imi place, dar sa imi faca si oral.
Prietenul meu e de acord, a zis doar ca vrea dupa ce o fac cu aia, sa imi fac niste analize medicale. Nu stiu, e o pretentie OK? Adica oricum o fac cu prezervativ. Bine, mai e partea cu limba, dar nu stiu. As putea face analizeze alea, dar mi se pare usor jignitor.
Ce sa fac? El nu vrea sa faca chestia cu limba, si e ok, sunt chestii pe care nici eu nu le fac si el nu comenteaza, dar uneori ma plictiseste, asa ca imi caut in alta parte (cum face si el uneori). Nici sanii nu mai vrea sa mi-i trateze ceva mai brutal. Sunt mari si sensibili la chestiile astea, iar el e tot mai moale

8 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Toată situația e ciudată, dar pretenția lui e mai mult decât validă dacă vrea sa "beneficieze" de compania ta in continuare. Degeaba aveți voi prezervativ dacă faci oral.

Sincer, in locul lui as considera că nu suntem compatibili și te-as lăsa să îți vezi de ale tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine un nebun arunca o petarda si toti desteptii stau gura casca

| just4ubr2015 a răspuns:

Decat o relatie cu beneficii sau in 3 sau 4 mai bine cauta pe cineva care sa te faca sa te simti femeie nu mai sta cu toti nepriceputii

| Aditu94 a răspuns:

Sincer,de as fi in locul lui, nu as accepta sa ti-o pui cu alti tipi, mai ales neprotejat, sfatul meu, daca iti iubesti prietenul cu adevarat si nu stati impreuna fara sentimente pe beneficii..sa discuti cu el, sa il rogi sa incercati aceste lucruri. daca Nu.o data ce vei incerca cu alti tipi, il vei pierde in ecunda doua..nu stiu cum ai putea sa accepti tu ca femeie ca iubitul tau sa se culce si cu altele in afara de tine..adica..pe tine chiar nu tear macina pe interior absolut deloc acest fapt? Daca el te poate intelege pe tine, intelege-l si tu pe el. daca vreti in viitorul apropiat mai mult unul de la celalalt decat o relatie, ar fi bine sa incetati cu prostiile si sa tineti unul de celalalt. Daca nu..desparatete de el, vezi-ti de viata ta, cauta un tip care sa fie cum vrei tu si gata ..pentru un baiat, sa stie ca iubita lui se mai culca si cu altii este deranjator, stanjenitor, dureros.iar la fata, ma indoiesc sa nu fie asa.

| Hypefox a răspuns:

Cu ce sa fie jignitor daca voi sunteți parteneri de paravan.
Vin 2 să-ți ofere limbi care au mai oferit si la altele si altele cine stie cu câți au umblat si ălea, ei la fel cu câte au umblat.
Si ce daca ai prezervativ?
Nu ai mai auzit de HPV?
Se ia cu tot cu prezervativ căci toată zona este contaminata.

Si daca ai asa ceva si nu stii, ajungi sa ai cancer ovarian, probleme chiar foarte grave având HPV plus ca nu o sa mai ai parte de sex având asa ceva.

Daca o faci si cu alții, mi se pare cel mai corect să-ți faci ție in primul rand analize ca sa nu ai vreo surpriza. Si dupa ii dai peste nas.

Iar băieții nici ei nu o fac cu orice fata, se protejează si ei ca fata sa nu aibe boli sau ceva, dar să-i menționezi de HPV ca se ia cu tot cu cauciuc.

Mai degraba încearcă ori sa iti faci relație serioasa sa te satisfacă pe toate planurile ori cu baiatul asta care zici ca te plictiseste, sa va puneți la punct cu ce vreți si sa treceți la ceva nou, sa va intrece-ti limitele caci poate aprindeți o scânteie ceva...

Nu de alta dar o zic pentru tine, cand o sa faci vreo 40-50 de ani si te apuca problemele de tip vaginal, chiar foarte grave, sa nu uiți sa pui in calcul câți parteneri ai avut.
Deja de la 7 in sus, riști chiar sa dezvolți HPV, dar in concluzie cu câți mai mulți cu atât mai rau.
Priveaza-te un pic si cumpărați niște jucării.

| CristianPetre2002 a răspuns:

Traim intr o lume tare ciudată copii

| cristianvalentin337 a răspuns:

Parerea mea. pot sa fiu si eu a treia persoana?

| Esti a răspuns:

Analizele te ajuta și pe tine pentru a fi sigura ca nu primesti vreun cadou nedorit de la parteneri. Acum eu zic ca ar fi bine sa găsești un partener stabil dar care sa fie dispus sa te satisfacă in totalitate. Iar dacă îți dorești o partida in 3 sa găsești persoane de încredere și sa nu uiți de prezervativ