| rtofss a întrebat:

Am 24 de ani si nu foarte multa experienta cu relatiile. Am avut una singura de 2 ani. Chiar am nevoie de pareri serioase, nu la misto.

In decembrie am cunoscut un tip pe net. Ceva mai mare, 32 de ani. Suntem din 2 orase diferite. Si el mi-a zis ca el calatoreste in interes de serviciu si daca va fi trimis la mine in oras imi va scrie (si a pus emoticon ce face cu ochiul). Mi-a cerut facebookul, a dat ceva inimioare, dar nu mi-a scris.

Am zis sa nu fac ca majoritatea fetelor, si sa ii scriu eu prima pe Facebook. I-am dat reply la un story in care el pusese ca bea vin. Mi-a raspuns imediat si mi-a zis ce vin e si daca imi place si mie. Apoi m-a intrebat ce vin imi place sa beau. Am zis ca nu prea beau vin decat vara. Si am intrebat ce prefera el sa bea vara?

Si nu mi-a mai raspuns deloc. Nici seen nu a dat. Nici online nu l-am mai vazut, desi poate a fost.

Bun, mi-am vazut de viata, mi-am luat concediu si m-am dus pe acasa sa ii mai ajut pe bunici si mi-am luat gandul. La inceputul lui februarie am vazut ca a deschis discutia si a dat like la fraza in care am zis ca beau vin numai vara, dar nu a mai raspuns la intrebarea mea. Cumva am inteles, a trecut o luna jumate.
Nu am reactionat nicicum. Apoi in ziua aia m-am dus, ca de obicei, sa inot. Si am pus un story. Eram in costum de baie. Si m-am trezit ca a dat o inimioara ca reply la story, sa deschida conversatia cu mine.

I-am zis doar mersi. El a dat like. Ma place sau nu? Am mai incercat eu sa reiau, dar am vazut ca e sec. De ce m-a mai bagat in seama?

Eu vorbesc mult cu bunica mea, ca din pacate mama nu mai am. Si avem o relatie apropiata. Ea mi-a zis ca intuitia ei ii spune ca omul probabil are pe cineva si a avut de cand ne-am cunoscut in online.

Am gresit eu cu ceva? El mi-a cerut facebookul si a zis ca daca vine cu munca la mine in oras imi scrie.

18 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Bunica are dreptate.

| RAY a răspuns:

Astia care au raspuns sunt asexuali, logic ca vrem sex cu voi, daca nu am vrea nu ne am pierde timpul/banii cu voi, nu e logic? vad niste comentari cica vrea sex, dar ce sa vrea?

| mihai69 a răspuns:

Bunica are fler bun.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca in online e usor sa legi "relatii", in timp ce unii au relatie serioasa la ei acasa.
Tu il poti intreba direct daca are vreo relatie.

"daca va fi trimis la mine in oras imi va scrie"
Stiu ca tu probabil nu intelegi, dar omul vrea distractie si atat. In alt oras, fara obligatii. Asa cum converseaza cand si cand cu tine, probabil la fel face si cu alte fete de prin alte orase.

Ai pus imagini cu tine in costum de baie. Normal ca a reactionat!

Nu-ti mai face iluzii.

| rtofss explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

M-am gandit ca poate e un fel de a-si cere scuze acea reactie la poza in costumul de baie, ca nu a mai raspuns

| siriusblack98 a răspuns:

Bunica ta a avut dreptate cel mai probabil. Omului ii place sa flirteze cu multe femei, asta este el ca om. Sa fii sigura ca odata ce vorbea cu tine, le spunea acelasi lucru la inca 10 fete/femei. Are 32 de ani, e mult mai versat decat tine o copila de 24 de ani care pune boticul la 2 vorbe frumoase sa stii.

| StoicAnalysis a răspuns:

O relatie la distanta e una foarte fragila. Si daca nimeni dintre voi nu stie ce vrea, atunci nu mai are rost sa o tii in continuare. Din ce am observat de la tine, e ca v-ati dat mesaje scurte si ambigue. E clar ca nici unul nu a avut curajul sa confrunte situatia reala si elefantul din camera. Adica nici unul nu a intrebat verde in fata, daca mai are rost sa continuati relatia asta subreda. Va pierdeti unul altuia timpul si sinceritatea jucandu-va asa.

| Miruna333 a răspuns:

Bunica spune bine, clar omul are pe cineva, si cauta aventuri pe unde calatoreste cu serviciliu, cati nu sunt asa, au cateva fete in fiecare oras. Te place fizic, atat.
O persoana care te place cu adevarat, vrea sa te cunoasca, sa afle lucruri despre tine, depunde efort, nu iti da like la un story si dupa uita complet de existenta ta.
Tu nu ai gresit cu absolut nimic fata de el, incearca sa fii realista. Singura greseala este ca nu ai citit aceste semne si ai sperat la ceva mai mult, dar se intelege fiindca nu ai experienta. Invata din asta. Sfat pe viitor, ia totul la rece, lasa emotiile deoparte. Priveste oamenii pentru ceea ce nu sunt, nu pentru,, potentialul'' imaginar al acestora

| rtofss explică (pentru Miruna333):

Multumesc frumos. Chiar nu stiam daca sa postez sau nu, ca imi era frica de mistouri. Stiu ca ar fi trebuit probabil sa am mai multa experienta la varsta asta, dar asa s-a intamplat. Eu am incercat sa discut, sa il intreb ce-i place. Era arogant cu mine.
M-am gandit ca poate a dat inimioara aia din nou la story ca un fel de... sa nu ma lase pe seen. dar nu cred

| Miruna333 a răspuns (pentru rtofss):

Nu, ia-ti gandul. Nu conteaza inimioarele, reactiile, conteaza comunicarea. Nu a fost in stare sa iti raspunda la un mesaj pentru ca nu ii pasa. O inimioara la story nu inseamna ca el cauta sa deschisa o conversatie, pur si simpu i-a placut ce a vazut, el nu a cautat vorba, ai vazut si tu. Nu mai depunde asa efort cand vine vorba de barbati, nu cauta conversatii, nu face chestii marete si asmd, lasa-i pe ei sa faca treburile astea de barbati. Un barbat care te vrea cu adevarat in viata lui, iti arata, nu te lasa pe seen si nu te ignora

| rtofss explică (pentru Miruna333):

Multumesc, ma intristasem ca nu sunt suficient de buna pentru el, ca da atentie alteia. dar pana la urma, presupun, asta e viata

| Miruna333 a răspuns (pentru rtofss):

Si daca nu erai, unde era problema? Daca o persoana nu are ochi pentru tine, si nu te vrea, nu spune nimic despre tine sau despre valoarea ta. Nici tu nu vrei pe toata lumea.
Daca tie iti place ciocolata, si mie nu. Schimba cu ceva asta? Crezi ca e o problema cu ciocolata? Nu.
Nu lua totul personal, foarte bine ca unii nu te plac. asta face ca persoanele potrivite sa isi faca loc in viata ta.

| RAY a răspuns (pentru rtofss):

In fapt tipul are banii si a fost agatat de alta mai frumoasa si de aici si oftica ta

| Kufu95 a răspuns:

Bunica ta pare că nu a greșit, e prea dubioasă treaba.

| girada79 a răspuns:

Hai să vorbim noi dacă vrei o discuție serioasă. Povestea vieții mele o găsești online dacă cauți Marius Viorel Girada. Nu promit luna de pe cer, ci un dialog civilizat. Dacă stai cu bunica înseamnă că ai un of ca și mine.

| drs97 a răspuns:

Dacă îl interesa, ar fi continuat discuția.
Apropo, eu chiar îmi doresc să cunosc o fata pentru o relație serioasa. Dacă te interesează, putem vorbi.