Sincer, felicitari. Putine persoane sunt cele care accepta o situatie ca asta. Sa nu crezi ca esti singura care este nemultumita de comportamentul unor baieti, numai ca esti printre putinele care nu sunt dispuse sa se complaca. Nu trebuie sa iti faci griji, decat sa o faci in scarba, de dragul de a o face, sa te integrezi in lume, mai bine astepti persoana potrivita.
Prea rar intalnesti o persoana de genul tau, fie ea baiat sau fata. Toti in ziua de azi sunt prea putin preocupati de ceea ce ar trebui sa insemne cu adevarat, adica o relatie, o intelegere reciproca sufleteasca, si prea obsedati sa fie in ton cu moda, adica sexul.
Eu una nu gasesc situatia atat de anormala. Pur si simplu nu ai dat inca peste persoana care te merita; Doar asteapta. In cel mai rau caz, macar ramai cu demnitatea, ca nu ai facut-o cu cine stie ce individ printr-o scara de bloc sau pe la 13, 14, 15 ani cum se intampla cu fetele din ziua de azi.
Din nou, felicitari, esti o persoana cu capul pe umeri, pacat ca nu sunt mai multe asa.
Buna... Cred ca nu o sa iti prea placa sfatu meu dar. 1. Mi se pare ca esti o persoana introvertita si care tot timpu esti in defensiva, ca sa intelegi, la leo ai reactionat prin a gasi si cea mai stupida scuza, leo zodie ect.cei cu tine si cu zodiile nu iti algi parteneru dupa zodie, atunci chiar ajungi cu un criminal sau daca fumeaza, adiaca... nu poti sa te indragostesti de un fumator ca ce? Poate ca persoana perfecta pentu tine nu este perfecta, poate ca e si cu 10 ani mai in varsta ca tine, nu toti ne dezvoltam in aceleasi conditi si mai ales ritm. Nici tu nu esti perfecta nu uita asta ( acum am sa spui n-am spus ca sunt perfecta ect. si din nou esti in defensiva ) dar trebuie sa mai lasi de la tine exemplu ana45 sunt doar niste ideei, totul e in mintea noastra incearca sa privesti si din alt punct de vedere. 2La varsta ta ar trebui sa stii ca nu toata lumea gandeste la fel (am prieteni de varsta ta in aceeasi situatie) deci mai sunt si baieti care gandesc cat tine. Dar din nou esti in ofensiva si o sa spui nu imi place cum se imbraca asta e fraier ala o sa fie curvar e prea inalt, e prea scund e prea gras e prea slab e cu 4 ani mai mic sau 10 mai mare ce o sa spuna colegi mama ect. Sex-ul poate fi doar sex dragostea e alt ceva. Si este bine sa incepi sa faci sex deoarece astfel cand iti veie gasi perechea vei sti care este diferenta dintre atractia fizica si iubire. Asa ai mari sanse sa faci sex dupa care vei avea o stare de euforie, fericire ( hormonii) vei vrea sa iti fie sot si in cele din urma pe la 35-40 ani va plictisiti unu de altu si ii vezi fata adevarata. Cu cat experimentezi in viata si vezi mai mulete cu atat intelegi lucrurile mai clar. ( nu zic sa te culci cu 10 dar cel putin 2 ca sa iti dai seama ce este dragostea si ce este sexul, daca el te iubeste cu adevarat te va iubi si dezvirginata si ca ai fost cu 5). Deschide ochii, scapa de complxe si daca ti se intampla sa te indragostesti si el te paraseste insamna ca n-a fost sa fie (ce vrei sa cotinui o relatie cu unu care nu tine la tine, multumestei lui dumnezu ca tea parasit si ai evitat ceva mai rau ( casatorie-divort-copii), si incepe alta incet cu plimbari in oras si de aici). Sper ca ai inteles ideea si deschide ochi, tot de ce ai nevoie in viata e in fata ta, viata e scurta. ( eu intodeauna m-am gandi ca daca e ultima zi pe pamant si stau si ma plang sau daca nu aveam maini ect. as fi vrut sa fiu cum sunt acum, daca am facut o prostie nu ca nu sunt primul sau ultimu care o face) Nu mai inventa zcuze ai totul la dispozitie.
Draga melancolia 88,
este important sa determini daca este o problema pentru tine sau nu.
daca e o problema, stii ca exista cateva solutii dar doar una este cea corecta.
am cunoscut o astfel de persoana, care din pacate pentru ea s-a grabit sa ia o decizie.
daca iti pot fi de folos contacteaza-ma pe acest userna me la gm ail dot c om.
cu bine,
val
Pot sa zic ca sunt in situatia ta, si sincer devine cam stanjenitor cand pana si mama ma intreaba care mai e viata mea intima si dau din umeri.
Wow frumos.Te Admir! SI eu visez sa fiu virgina macar pana la 19 ani.De ce sa te condamne? E foarte bine ca gandesti asa.Barbatii chiar sunt imaturi. Felicitari draga!
Eu am 21 de ani si sunt virgin nu am avut niciodata vreo prietena, intr-adevar sunt trist din acest motiv mai ales ca majoritatea baietilor fac misto de mine, eu unul am doar respect pentru tine sincere felicitari.
Eu unul nu te consider anormala insa in cazul meu eu sunt luat la misto de vecinii mei pe seama asta insa m-am obisnuit, in fine referitor la problema ta iti spun inca odata respect