Normal ca nu o sa te considere o ciudatenie.de fapt. depinde de caracterul baiatului. daca e unul fitos crede-ma ca o sa te considere o ' fraiera '... dar daca nu are astfel de caracter crede-ma ca va fi incantat! mai ales ca baietilor le place sa dezvirgineze fete pune mana la treaba si stai linistita nu-ti fie rusine...altfel o sa te creada o PROASTA ai grija de corpu tau acum FUNDAAAA
Nu are de ce sa iti fie rusine spune-i pentru ca chiar daca nu ii spui o sa isi dea seama.
Dumnezeule cum sa fi virgina la 24 de ani? ceai facut in pana acum? ai stat numa in casa?
Nu cred ca ar trebui sa-ti fie rusine! Dupa parerea mea o sa te aprecieze mai mult baiatul acela pentru ca te-ai pastrat atat de mult timp pentru el! Deci felicitari si Succes!
Bravo! Nu multe fete se pot lauda ca mai sunt virgine si de aceea esti speciala si ai credinta. Daca el considera asta o ciudatenie nu te merita. Sfatul meu este sa mai astepti, amorul este un dar de la Dumnezeu care trebuie practicat dupa casatorie. Cand va veni momentul spune-i sa te ia usor si sa aveti un preludiu lung lung.
Un baiat va aprecia mult asa o domnisoara. Majoritatea baietilor doresc sasi aiba o prietena virgina dar nu o curva.
Eu pots satsi spun : Respect din partea mea.
Mie personal nu imi plac toate cu***le.bravo tie ca inca mai esti virgina! sunt sigur ca acel baiat va aprecia acest lucru.
Pai nu ar trebuie sa fie ceva ciudat asta eu am cunoscut femei la 30 de ani care erau virgine deci este OK ^^ App ai grije ca sa te iubeasca cu adevarat si sa nu vrea doar o noapte cu tine.
Nu ai nici un motiv sa-ti fie rusine! Eu unul sunt impresionat ca o fata de 24 de ani este virgina, daca as fi in locul iubitului tau as aprecia foarte mult! Poti sa-i spui cu toata increderea
@elasexygagica Nu, nu am stat numai in casa... numai ca nu a fost nimeni pana acum pe care sa iubesc cu adevarat - iubirea aia care iti da sentimentul ca poate lumea sa se sfarseasca si nu mai conteaza nimic decat ca tii de mana omul pe care il iubesti.
@ restul multumesc pentru raspuns, m-am mai linistit, e un om extraordinar, deci chiar sper ca va intelege.