| AndreeaYO a întrebat:

Am 25 de ani. Iubitul (adica logodnicul) m-a inselat cu o fata de 19 ani! Am aflat intr-un mod teribil pe care nu prea as vrea sa mi-l amintesc. Ce credeti ca mi-a lipsit sau am facut rau in relatie?!(Eu i-am fost mereu fidela, l-am iubit mult si inca il mai iubesc)Dau funda, va rog! Va implor!

Răspuns Câştigător
| georgiana_1403 a răspuns:

Dar de ce crezi ca ai facut tu ceva rau? Din cate vezi el este cel care a gresit nu tu. Nu mai te invinovatii pe tine si daca totusi nu esti convinsa l-ai putea intreba pe el cu ce ai gresit cu toate ca el o sa spuna orice numai sa se scoata el curat din povestea asta. Pur si simplu a fost tentat si se pare ca nu s-a mai gandit ca are o logodnica, ca tu il iubesti, ca tu i-ai fost fidela. Faci cum crezi tu ca iti e mai bine dar nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare si niciodata sa nu versi o lacrima macar pentru cineva care nu merita. Numai bine si poate ne ti la curent cu ce ai mai facut.

6 răspunsuri:
| AndreeaYO explică:

Multumesc mult! Da, o sa va tin la curent! Mersi mult de tot!

| Anca95 a răspuns:

Nu la tine e problema, ci la el. In locul tau i-as da papucii. Daca a facut asta odata o sa o mai faca, ca sa sunt barbatii, porci(nu toti).

| Catalyna306 a răspuns:

In primul rand nu te lasa influentata de parerile altora.Tu iti cunosti cel mai bine logodnicul. Daca tea inselat,probabilitatea sa te mai insele si alta data este mare. vorba acea din popor"daca tea inselat odata,si in continuare va face la fel".Tu il sti cel mai bine,daca o va mai face inca odata,sau a fost doar de moment,dar eu perosnal, nu as ierta asta ceva.Ori ma iubesti, ori nu.Foarte simplu.Cand iubesti cu adevarat faci absolut orice pentru persoana draga, sa il faci fericit.Nu tiai permite sa il ranesti cu nici o floare.Nu suferi, alti barbati exista.nu este capat de lume.Si stiu ca nimeni nu crede in barbatul perfect sau in suflete pereche.Exista,fara indoiala.tu deicizi cu cine vrei sa stai. Daca vrei sa iti contruiesti o viata alaturi de el,fara sa stai in teama ca te vei trezi cu vreo fufa pe cap, sau mai rau daca te lasa pentru alta.Tu decizi daca vrei sa ai o viata linistita plina de bucurii sau o viata mizerabila, plina de stres si suparari. sper ca ti-am fost de ajutor

| elasexygagica a răspuns:

Asta se intampla daca te legi la cap asa devreme, asa sunteti toate cu maritisul si logodna voastra, traitiva viataphbbbbt si va mirati ca va insala sotu/logodnicustraight face

| ostea a răspuns:

Nu ai gresit cu nimic, in schimb el, foarte mult.

Nu ai pierdut nimic draga mea, daca asta crezi.

Viata merge inainte si trebuie sa o traim frumos, crezi ca fericirea ta sta doar in acel om?
Gandeste-te bine ce faci la urma sa nu suferi.

Numai bine.
Te imbratisez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Andreea, tu acum incerci sa te regasesti in raspunsurile noastre. Lucru care se poate intampla sau nu... O pustoaica de 19 ani poate foarte usor sa suceasca mintile unui barbat, prin vulgaritate si perversitate. Acum tu stii cel mai bine care au fost limitele voastre in relatie si cum a decurs totul. Daca a lipsit ceva din partea ta, atunci numai el este in masura sa ti-o spuna...