| cristian_1934 a întrebat:

Am 25 de ani si inca nu am avut o relatie serioasa pana acum...partea si mai proasta e ca de ff mult timp nu am mai facut sex...sunt 6 ani de cand stau pe bara...si la inceput nu prea am dat atentie insa odata cu trecerea timpului starea mea sufleteasca sa agravat extrem de mult... poate ca sunt prea timid, inchis in mine ma gandesc? si adevarul este ca nu ma gandesc neaparat la sex, ci mai mult de atat simt nevoia sa iubesc si sa fiu iubit simt nevoia de dragoste de afectiune...va spun singuratatea este atat de grea...nu am spus nimanui pana acum problema mea de obicei ma inchid in mine si sufar poate ca de teama sa nu fiu inteles gresit... poate ca nu stiu sa redau in cuvinte suferinta pe care o am in suflet. e o depresie nenorocita cu care traiesc de ceva timp incoace.sunt nopti cand nu reusesc sa dorm si sunt agitat ori adorm zbuciumat si visez urat...imi doresc atat de mult sa imi gasesc pe cineva si parca sunt blestemat, mereu lipsit de imprejurari...
tot ce imi doresc pe lumea asta e sa ma insor si sa am copii, sa am o familie si sa fiu fericit...imi este frica sa nu ajung la o varsta la care visul meu sa se spulbere in neant...nimic nu ma mai tine in viata acum decat Speranta! traiesc cu ea in fiecare zi...am scris deoarece simt nevoia de o incurajare, un sfat din partea voastra care ma poate ajuta sa trec peste acest chin insuportabil...

Răspuns Câştigător
| papatukjatlekjulk a răspuns:

Sa stii ca ti-am citit cu mare interes povestirea. Am doar 14 ani, dar cred ca iti pot da cateva sfaturi!

Imi pare sincer rau pentru tine, am fost si eu in aceeasi situatie aproximativ, eram foarte retrasa, nu vorbeam cu nimeni. Dar problema ta o vad mult mai serioasa.

Dar stai linistit, sa stii ca problema ta NU ESTE IREMEDIABILA.
Inteleg ca pentru voi baietii, sexul este foarte important. Dra vei descoperi ca nu inseamna chiar totul! Cum ai zis si tu, vrei sa simti nevoia ca iubesti si ca esti iubit. Te admir foarte mult pentru ca nu te gandesti doar la sex.
In primul rand, sa stii ca te poti schimba, iti poti schimba starea sufleteasca permanenta si relatiile cu persoanele de sex opus.
Tot ce ai nevoie este AMBITIE, CURAJ si PRIETENI SAU FAMILIA CARE SA TE SUSTINA. Cu siguranta vei regasi cate putin din fiecare.
CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE SA IESI CAT MAI REPEDE DIN CARAPACE, sa lasi viata virtuala si sa incerci sa cunosti persoane noi in viata de zi cu zi.
Iesi din casa cat mai des, eventual cu un prieten alaturi si daca vei gasi o fata pe placul tau nu ezita sa-i spui ceea ce simti pentru ca s-ar putea sa fie prea tarziu. Daca esti timid, incearca macar sa te imprietenesti cu ea si apoi ii vei lasa de inteles ca o placi!
1. Nu fii brutal sau nu fa glume pe seama ei (chiar daca nu esti asa, e importanta aceasta regula)
2. Fii amicul ei, incearca sa o asculti, sa o intelegi, sa vii din cand in cand cu o mica atentie.
3. In final, daca ea nu face primul pas, fa-l tu. Aici trebuie sa-ti folosesti curajul! Pe care eu cred ca il ai.

M-a impresionat povestea ta si modul de a povesti lucrurile. Observ ca esti o persoana deosebita si sunt 100% sigura ca iti vei gasi o fata care te va iubi cu adevarat si pe care o vei iubi si iti vei intemeia o familie cu aceasta.
Sunt sigura ca vei reusi sa iti indeplinesti visul! Daca ai vreo nelamurire, imi spui.

SPER DIN TOT SUFLETUL CA TI-AM FOST DE FOLOS!
Succes! Si incearca sa-mi urmezi sfaturile!

14 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, trebuie sa ai mai multa incredere in tine, lasa timiditatea la o parte, daca vrei sa intemeiezi o familie, atunci fa tot posibilul sa cunosti o pers care sa iti ofere toata dragostea de care ai nevoie, poate nu ai cauta-to suficient, dar nu se stie nikiodata de unde sare iepurele, nu iti pierde speranta, k va veni soarele si pe strada ta... oricine are o jumatate in lume, cine stie, poate e chiar mai aproape decat crezi, dar daca nu faci nimic, doar te inkizi intr-o tristete amara, atunci nu faci bine pentru ca viata trebuie traita, nu irosita cu tot felul de ganduri negre, traieste viata din plin, bucura-te de ea ca doar una ai, si iesi cat mai des sa cunosti oameni noi, fete, si nu se stie, poate cat de curand, vei intalni perechea inimi tale, iti doresc din tot sufletul sa fi fericit si iubit, pa.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Citeste articolul asta: http://www.psychologies.ro/......goste.html
Faptul ca sexul se vinde si este foarte mediatizat nu inseamna ca toata lumea o face. Si nu inseamna ca esti defect daca nu faci sex.
Cat despre relatia pe care ti-o doresti... Trebuie sa o incepi. Trebuie sa iesi prin oras la agatat. Sa gasesti o tipa... Sa incerci sa o cunosti, sa va intalniti... Cauta! Nu astepta sa te gaseasca ea pe tine!

| JustMeFlory a răspuns:

Nu mai sta suparat, si nu te mai inchide in tine! Iesi cu prietenii pe afara, iesi la agatat! Chiar daca nu vei gasi din prima o partenera cu care sa incepi o relatie serioasa(sau poate vei gasi), dar macar vei avea o partenera cu care sa mai iesi, si sa faci sexstraight face
Si nu mai fi timid! ca nu vei rezolva nimic! I-ati inima in dinti si fa ceva cu situatia asta! Esti inca tanar...ai abia 25 de an!

Succes!

| xxxnonamexxx a răspuns:

Stai klm toate vin la timpul lor..cat despre proverbul : "fiecare copac isi are umbra lui" se aplik si in gasirea unui partener..nimeni nu ramane pe lumea asta fara cuplu..totul sta in a stii sa astepti

| muffin94 a răspuns:

Nu te mai necaji.Cu toti o sa ne gasim perechea mai devreme sau mai tarziu.Eu zic cel mai bine ar fi sa iesi in oras, sa-ti faci prieteni noi, sa mergi in cluburi, la filme, la terase distreaza-te.Sau poate te-ar ajuta o schimbare de look, sa incepi o viata noua.Cumpara-ti haine noi, incearca o freza noua etc happy

| valy07kdpv a răspuns:

Caty ani ay? 25 ma ce nayba iesty eunuk?
daca stay an casa nu ve may gasy tu jumatateaaaaaaaaaaa
vrei sa te ansoare "babele"?
cat despre sex esti cu capul an punga?
santem an sec 21 ce mama naiby?
sunt atatea posybylytaty de a te scuturaaaaa!
faty un alt anturaj si sytuatya se va schymba
sau macar faty unul
deschyde ochyy si uytate an jurul tau vey gasy rezolvarea
bafta multa

| Georgianaaa93 a răspuns:

Nu ar trebui sa te inchizi in tine dc nu iti postezi id tau pe siteul id de fete si poate gasesti fete cu care sa vrb asa poate va si intalniti
Stai linistit ca si eu st foarte timida si am de abia 17 ani dar uh care ai 25 de ani nu ar trebui sa fi asa ar trebui sa fi foarte indraznet cum e uni baieti st linistit ca de abia ai 25 de ani sa vezi ca at cand nu te astepti o sa iti gasesti fata potrivita deci nu iti faci griji sa stii ca eu te sprijin
SUCCES! st linistit ca o sa ti gasesti o fata frumoasa
sper ca te-a ajutat raspuns meukisskisskisskisskiss:wavepooooop(daca mai vrei sa vrb ma gasesti pe id asta maryy_th2001)pawave

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Little_angel nu ii recomanda sa isi caute jumatatea pe net caci o sa fie si mai dezamagit cand o sa vada ca personale care opareau sa fie bune sunt cu totul altcineva

| irynna a răspuns:

Un sfat de la mine ar fi sa nu iti plangi de mila, din ceea ce ai scris pare sa fie vorba de o depresie, dar nu intra in panica.ai spus ca tot ceea ce vrei este sa ai o familie, gandeste-te la asta, concentreaza-te pe asta, lasa la o parte amaraciunea, fa lucruri care iti plac, dedica-te in totalitate lor, gandeste-te la bine, simte bucurie in tot ceea ce faci, pentru ca este imposibil sa nu gasesti un motiv de bucurie oricat de mic ar fi el, agata-te de acel lucru mic pentru care vei simti bucurie, mergi pe aceasta idee.este vorba despre autosugestie., fa-ti planuri, tine-te de ele, incepe prin a-ti ordona viata in functie de nevoile si dorintele tale. Ceea ce vrei si ceea ce nu vrei.Gandeste-te la ceea ce vrei.Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
De cand ma stiu am fost timida...
De cand ma stiu am fost singura!
imi place sa fiu asa.
Da un anunt pe kissid si incearca sa vb cu anumite fete, incearca sa iesi cu baietii in oras, trebuie sa fie vreo metoda, nici chiar asa, iti vei gasi si tu perechea vietii tale. Trebuie doar sa comunici. happy
Frica este in tine si tu trebuie sa o invingi.
Daca o sa stai intr-un colt nu o sa se intample nimic, ca sa gasesti raspunsul. trebuie sa cauti ceva timp, ai rabdare.

O zi buna happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, sunt casatorita de 18 ani, am fost si eu ca tine mai timida, mi se parea ca n-o sa mai gasesc niciodata jumatatea, dar ce e al tau e pus deoparte trebuie doar sa cauti si sa fii atent cand iubirea bate la usa ta, sa nu dai cu piciorul cuiva care te asteapta...priveste mai atent in jur si fii sigur ca vei gasi ce cauti! Succes si sa stii ca niciodata nu e prea tarziu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit...si eu ma simt la fel uneori... dar nici nu prea ma omor sa caut pe cineva... dar am prieteni...ma simt mult mai bine alaturi de ei ...sunt destule fete...trebuie doar sa mai cauti... poate si pe situri de matrimoniale...acolo poate gasesti ceva...bafta!

| Girlslovelife19 a răspuns:

E trist ceea ce traiesti tu, dar totul se poate schimba in bine... Am doar 16 ani dar nu pot sa ma abtin sa nu comentez cand vad cat suferi...Vei gasi o fata(femeie) potrivita pentru tine cand te astepti mai putin. Incearca sa devii mai sociabil cu fetele. Ar trebui sa vorbesti cu un prieten despre starea ta sufleteasca poate te intelege si te ajuta in vreun fel. Avand in vedere varsta mea nu prea pot sa imi dau cu parerea pe aici ca-mi sar altii in cap de ce dau eu sfaturi de viata la varsta astalaughing Whatever iti urez succeswinking

| Ghelber_Cristina_1991 a răspuns:

Buna draga si eu tr tot prin ce treci tu si te anteleg foarte bine imi pare tare rau pentru tine