| jj7700 a întrebat:

Am 25 de ani si locuiesc in UK de ceva vreme. Sunt activ sexual, dar pana acum nu am avut nicio prietena romanca/nu am facut sex cu nicio fata din Romania. Am avut destule relatii si "aventuri" pe aici, majoritatea cu britanice si totul a fost foarte ok.

Din vara ma voi muta inapoi in tara pentru o vreme si as dori sa imi gasesc o prietena aici, sau macar o vreme sa am parte de ceva intimitate cu fete.

Ma streseaza un lucru totusi - sunt circumcis (taiat imprejur) si e foarte vizibil, adica fara preput deloc (e belita permanent si lipseste pielea aia care gliseaza peste cap, mai pe romaneste), plus semn de la operatie, ca am facut-o in adolescenta si lasa o cicatrice circulara vizibila. De la stres in penultimul an de facultate am facut un fel de iritatie cronica pe preput si mi s-a recomandat circumcizie dupa un an de tratament cu rezultate nesatisfacatoare. Acum totul e ok, sunt foarte multumit si sexul e la fel de bun ca inainte.

In UK asta e ceva departe de tabu la baieti si multe fete sunt obisnuite sau chiar prefera asa, mai ales ca e considerat mai igienic.

Am inteles totusi ca in RO e foarte rar sa fii asa si esti imediat asociat ca un strain/ciudat si fetele ori nu stiu, ori simt repulsie in a intretine relatii sexuale odata ce te vad cu cucul taiat. Am vorbit cu o fosta buna colega de liceu de ex de care stiu ca e mai experta in ale sexului, nu despre mine in mod special, ci in general, si reactia ei a fost gen "eww, de ce ai vrea sa fii asa? E barbar si arata groaznic si se si simte nasol pentru fata, ca te irita acolo jos de la frecare". Mentionez ca a avut prieten libanez, deci foarte probabil stie cum e pe viu si ce vorbeste, desi niciuna din fostele mele partenere nu a avut astfel de probleme. Am ras cu ea si i-am dat dreptate ca sa nu ridic suspiciuni, dar e adevarat? Chiar e asa de rara treaba la noi si vazuta ca ceva negativ? Exista riscul sa sperii vreo domisoara daca se ajunge la sex?

Scuze daca intrebarea nu e foarte pertinenta, recunosc ca nu am auzit decat o singura opinie din Romania pana acum (si in conditiile in care in UK treaba asta cu circumcizia e o totala non-problema, m-a cam pus pe ganduri). Nu e ceva usor de intrebat, asa ca as aprecia putina intelegere happy. Deci, in special fetele si cele care ati intalnit baieti asa, ce parere aveti, si chiar e asa cum spune amica mea?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Nu toata lumea are concepția acelei foste colege ale tale.
Cred ca daca găsești o fata deschisă la minte nu ai ce probleme sa întâmpine, in fond este o operație nu o boala venerica si nu cred ca toate fetele sunt atât de încuiate la minte incat sa nu conștientizeze asta.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Incearca si vezi, cum ai reusit cu englezoaicele le rezolvai dupa cateva baute pe la clubul nocturn sau le prindeai pe trotuar cand dormeau si le ziceai ca le duci acasa laughing? Nu uita de prezervativ intr-o zi una poate sa te execute cu cel mai imputit virus sexual

| Andreeush a răspuns:

Nu toată lumea gândește la fel.
Din păcate există și fete superficiale care nu știu să apecieze ceea ce contează cu adevărat.

Răspuns utilizator avertizat