| Silverbolts a întrebat:

Am 25 de ani si nu am avut niciodata o relatie cu o fata, nu am sarutat niciodata o fata. Credeti ca e prea tarziu pentru mine avand in vedere ca nu am nici un fel de experienta?

38 răspunsuri:
| Dalmore a răspuns (pentru Jus7t):

A fost închis în beci toată viața? Sau cum nu ar putea fi vina lui? Are 25 de ani, totusi, nu mai e la vârsta la care să dea vina pe alții pentru prostiile lui.
Nu doar că știu destulă psihologie, dar am cunoscut o grămadă de tipi in situația lui, problemele sunt mereu aceleași: când nu faci nimic cu viața ta, nu ai UNDE sa cunoști oameni, nu ai ce sa vorbești cu ei și așa mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Jus7t):

După o vârstă nu mai poţi da vina pe părinţi sau pe altcineva că eşti tu aşa cum eşti. Dacă nu ai avut noroc de nişte părinţi care să se ocupe cum trebuie de educaţia, de dezvoltarea ta, care să te îndrume spre ceva anume şi să te sprijine, asta nu înseamnă că nu mai trebuie să faci nimic cu viaţa ta şi să-ţi spui "Asta e.Asta sunt eu şi aşa voi rămâne,n-am ce să mai fac altceva". Asta e doar victimizare şi nu ajută cu nimic,ba din contră, te trage şi mai mult în jos.
Şi mai mult de atât, n-o să-i pese nimănui că ai avut tu o copilărie nefericită, că ai avut nişte părinţi alcoolici şi ai trăit numai în sărăcie, scandaluri şi teroare.

| Jus7t a răspuns (pentru anonim_4396):

Hm, nu mai poți da vina pe părinți nici când ai mâncat bătaie de la ei și ai ajuns în scaun cu rotile și cu traume și nu mai poți să te integrezi? thinking
Corect e : când dai vina pe cineva nu te ajută, te consumă, îți face mai mult rău iar în timpul în care faci asta ai putea să te ajuți pe tine.
Dar să zici că "eu sunt vinovat pentru asta și doar eu", să arunci pe tine toată vina și să te consideri pe tine responsabil pentru TOT e o prostie.
Nu are rost să se complacă, trebuie să facă tot ce poate, dar să se considere pe el singurul vinovat clar nu e pe listă.
Și ba da, sunt încă oameni pe care îi interesează și de alții și ajută cum pot, chiar dacă nu mulți, dar pe majoritatea nu, ai dreptate.

| Jus7t a răspuns (pentru Dalmore):

Problema e "De ce nu iese? Ce îl oprește? Ce l-a oprit până acum?" așa descoperi cauza, efectul e că el stă acasă și nu iese.
De ce stă și nu vrea sau nu poate să facă și altceva e o altă problemă, asta zic eu aici.
Eh, în fine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Jus7t):

"Hm, nu mai poți da vina pe părinți nici când ai mâncat bătaie de la ei și ai ajuns în scaun cu rotile și cu traume și nu mai poți să te integrezi?"
Tu ai luat un caz extrem.

| Dalmore a răspuns (pentru Jus7t):

Pentru că la majoritatea le e lene, sunt comozi, iresponsabili, o au pe mama care le face totul. Toți avem probleme, toți am avut anxietăți, depresii, dar în momentul în care ajungi sa te izolezi și să tocesti curul pe scaun toată ziua pentru că te crezi mai bun decât restul, deja e caz clinic.
Înseamnă că e slab psihic și nu suporta realitatea. Da, viața e nașpa, da, nu am avut toți vieți frumoase, da, oamenii te dezamăgesc, asta e viața, o luam de la capăt că altceva nu e de făcut oricum.
Am deviat mult de la subiect amândoi și am dat-o in cazuri extreme, poate omului îi e doar lene să iasă din casă și să cunoască oameni.
La 25 de ani deja ai terminat o școală, poate și o facultate, ai avut un loc de muncă, nu poți să zici că nu ai luat contact cu oamenii, daca nimeni nu se apropie de tine sau nimeni nu te atrage, poate e ceva in neregula cu tine. Oricum, nici nu știm dacă el sta in casa, de aia l-am întrebat ce a făcut până acum laughing.

| RAY a răspuns:

A face sex nu este o normalitate,a simti sa faci sex nu este o normalitate,asa zis normalitate inseamna sa urmezi turma,multi fac sex ca sunt impinsi de la spate,multi fumeaza tot din cauza asta,multi nu simt dorinta sexuala dar fac sex ca asa e cand urmezi turma, repet sexul nu este o nevoie si un capriciu de multe ori,urmam turma,ma sarut cu aia ca asa spune turma,fac sex ca asa ma indruma alti,in realitate cine stie cati din noi suntem asexuali si cati chiar simtim dorinta aia sexuala,sexul este extrem de promovat de aici si a urma turma, in concluzie nu e absolut nimic negativ in faptul ca nu ai urmat turma, din contra te apreciez, mereu sa iti urmezi propiul drum nu turma, vrei relatie ca sa urmezi turma sa inteleg, trist, traim ca sa urmam turma

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Poate e asexual, te-ai gandit la asta?