| Anatrads a întrebat:

Am 25 de ani si un vecin de 43 care are o fetita de varsta gradinitei. El avusese o aventura de cateva luni cu o femeie mult mai tanara si ea a ramas gravida. Ii trimitea bani, o mai vizita cand avea chef sa faca pe tatal cateva ore, dar in mare masura mama fetei avea grija de ea.

Dar din pacate, la o varsta foarte tanara, mama ei a murit, iar fetita alte rude nu prea are. El a zis ca va prelua custodia fara probleme. Oricum are o casa enorma si 3 camere le-a amenajat numai pentru ea sa se joace.

O sa fiu sincera ca am un mare crush pe el, adica imi place mult si de aceea m-am si oferit de multe ori sa il ajut cu fata cand o aducea la el. Si cred ca s-a prins si el ca sunt atrasa. Insa mi- facut o propunere pe care nu stiu daca sa o accept. A zis ca nu se simte pregatit sa fie tata 24/24, ca nu e croit pentru asa ceva si are nevoie de ajutor. A spus ca ma va plati absolut oricat vreau eu sa stau cu ea. Ceea ce inseamna sa o iau la 5 jumate de la gradinita cu program prelungit, sa o aduc acasa, sa gatesc ceva pentru ea si sa ma joc cu ea. Ce m-a socat cel mai tare a fost ca si in weekend vrea sa stau cu ea, deci chiar nu are timp sau chef. Fata e foarte afectata de pierderea mamei, sigur va avea nevoie de psiholog. A zis ca e constient si se va ocupa.

Lasand la o parte ca sunt tare tare atrasa de barbatul asta, am si eu probleme financiare. Momentan lucrez cu ora la traduceri, dar nu iese cine stie ce acolo. Si lucrez oricum de acasa. As putea sa am 2 joburi si sa accept propunerea lui. Dar nu stiu. Ce ar mai fi de luat in considerare?

6 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Accepta fara ezitare. In pat la el iti doresti sa ajungi, de fetita pari destul de atasata, de ce nu?

Stii cum e chestia asta? Te temi de ce va fi dar daca nu incerci o sa regreti! Incearca... daca nu iti convine ceva te retragi si aia e

| mihai69 a răspuns:

Să îți achiți contribuțiile pentru pensie și cnas.

| Anatrads explică (pentru Robert2526):

Nu cred ca ajung in pat la el, dar legat de fetita, da. Chiar sunt atasata de ea si nici nu imi pot inchipui ce simte. A ramas practic singura pe lume. Bine macar ca el vrea sa o ia.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Puteti incheia un contract de prestari servicii.
Acum fetita e la gradinita, in viitor va avea scoala si teme, alt program.
Posibil activitati extrascolare: dansuri, inot, canto etc.
Vizite la medic.
Practic vei fi bona. Te poti inspira din contractele pentru bone.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Vrea si in weekend sa poata avea si el o viata dar poate si sa petreceti timpul impreuna.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Semnati un contract, astfel incat indiferent de cum evolueaza lucrurile intre voi 2, sa puteti ramane in relatii contractuale bune.
Ai grija de cariera ta profesionala, nu o lasa pe planul secund.