anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 26 de ani si de 5 ani de zile nu-mi gasesc nicio prietena,mai ales ca am o varsta inaintata! Si nu-mi dau seama de ce,toate fetele cu mine fac pe figurantele,intepatele si increzutele,dar cu altii,nu. Si va dati seama ca eu le iau cateodata pe unele cu intrebarea dar pe ala de ce il bagi in seama si pe mine,nu sau cu ala de ce te porti foarte frumos si dragut si cu mine,nu! Si nu-mi dau seama de ce cu mine nu vor sa vorbeasca si cu altii, da. Si de ce am acest ghinion sa nu gasesc pe cineva la aceasta varsta, cand altii care sunt mai mici ca mine sunt casatoriti si au copii?

29 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai 26 de ani si de 5 ani nu i ti gasesti pe nimeni, ai avut inainte pe cineva? Si daca da, din ce cauza s-a despartit de tine? 26 de ani nu este o varsta înaintata, nu ai 50 de ani, atunci da este tarziu sa mai gasesti pe cineva daca pana la varsta aceea nu ai gasit, dar tu la 26 de ani te plîngi? Pe TPU nu gasesti femeie, aia o gasesti la locul de munca sau in cluburi, dar daca toate ti au dat flit este clar ai ceva care le deranjeaza le indepartezi tu, trebuie sa te auto analizezi sa vezi unde gresesti, ca poate ai serviciu si bani, dar daca tu scoti o fata in oras si după aceea i scoti ochii ca i ai dat o cafea si o shaorma clar ai jignit-o, sau daca incepi din start cu avansuri sexuale pa, le pierzi, femeiile vor barbati tandrii atenti protectori, ele vor sa se distreze ele vor sa calatoreasca nu doar sa le folosesti ca sclave sexuale sa te satisfaca pe tine, si multe femei numai vor barbati sex casatorie obligatii copii, ele au servici bani deci nu depind de barbat, sunt emancipate, unica solutie este sa astepti sa cauti sa ai rabdare.

| cobrant a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nici macar in ipostaza de a le oferi o cafea si o shaorma nu mai ajung din cauza ca ele imi spun ca imi accepta invitatia, dar ma amana! De fata m-am despartit eu pentru a plecat la munca in Anglia si nu suportam sa am o relatie de la distanta si chiar daca nu ma desparteam primul de ea, peste 2 luni de cand m-am despartit eu de ea ar fi urmat sa-mi spuna ea ca si-a gasit pe altul si se va desparti de mine! Iar unele greseli de care imi dau seama este ca nu excelez foarte bine pe plan social sa fiu degajat si vorbaret si astept in general sa se bage lumea cu mine in seama si cam bat in retragere putin! Si de celelalte greseli nu-mi dau seama! Ma confrunt si cu o depresie pentru ca mi-a murit tatal in decembrie, ingropandu-l in ziua de Craciun si am inceput sedintele de psihoterapie!

| Emma30555 a răspuns:

Pai din ce ai scris aici e destul de clar ca greșești în abordare. Niciodată nu poți întreba pe cineva, de ce cu ala vorbești, cu mine nu. Este penibil sa întrebi asta. Mai bine vezi cum se comporta, cum vorbesc aceea ce reușesc sa se facă plăcuți, și se integrează în societate. Este foarte important sa pari sigur pe tine, sa pari isteț, sa pari destupat la minte. Trebuie sa socializezi mai mult sa înveți unele reguli nescrise

| cobrant a răspuns (pentru Emma30555):

Ma uit cum se comporta altii, dar uit repede tot! Numai daca e sa inregistrez! Ma lupt de ani de zile sa par sigur pe mine si sa socializez, dar nu se prinde nimic, nimic! Si asta cu intrebarea ca de ce cu ala vorbesti si cu mine, nu a fost un experiment social ca sa ma conving singur ce se intampla! Ma confrunt si cu o depresie pentru ca mi-a murit tatal in decembrie, ingropandu-l in ziua de Craciun si am inceput sedintele de psihoterapie!

| Emma30555 a răspuns (pentru cobrant):

Mie mi se pare ca ești destul de ok, asta pentru ca ești sincer și mi se pare ca ești asumat, nu negativist nu ranchiunos, nu dai vina pe ele. Fa terapie și pana la urma o sa meargă. Nu arata ca ți dorești foarte tare, fi relaxat și fi natural asa cum ești tu, poate în cazul tău chiar fata va fi cea care sa facă primul pas. Poți fi timid nu contează sau introvertit, dar e indicat sa îți faci câțiva prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

După ce ai măcar salariu de vreo 3000 lei și minim o garsonieră începi să cauți femei.

| cobrant a răspuns (pentru anonim_4396):

Casa in care sa locuiesc singur am, masina nu am, dar am un salariu sub 3000 de lei! Si daca am un salariu de 3000 de lei gata, nu mai poate exista iubire?! Ce vreti sa le cumpar dragostea cu un salariu de la 3000 de lei in sus?! Cand acele fete nu au nici locuri de munca sau au salariile mici, celelalte!

Si acele fete pe care le stiu si au ales acei baieti cu functii bune si salarii mari, s-au trezit ca nu parte de pace si au parte de autoritate din partea acelor barbati, crize de nervi, de gelozie si sa fie si inselate! E peste tot cu dus si intors!

| anonim_4396 explică (pentru cobrant):

Tipul de femei de care spui nu sunt ținute de bărbații ăia mai mult de 3 luni - 6 luni.

Ba sunt tinute in continuare de ei, dar pentru banii si functiile lor prefera sa le accepte autoritatea si geloziile lor! Ca doar le cunosc pe aceste fete! Si asta prefera ele si nu-si dau seama ca asta nu e viata in loc sa aleaga oamenii cu sufletul curat!

| anonim_4396 explică (pentru cobrant):

Ce funcții au ăia la 26 - 30 de ani?

Acestia au functii in cadrul armatei si al politiei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multa vreme am fost frustrat că nu sunt atras de femei. Până am făcut sex cu o femeie. Și apoi am zis sa incerc și cu alta. Și m-am izbit exact de ceea ce zici tu. Și atunci am înțeles că sunt binecuvântat de fapt și este un dar că sunt gay. Și îl ador!

| AdioTPU a răspuns:

Chiar atât de mult contează o relație pentru tine? Ai putea sa te focusezi pe dezvoltare personala, spirituală și profesională.

| cobrant a răspuns (pentru AdioTPU):

Pai sunt disperat si am depresia din cauza ca mi-a murit tatal!

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Nu trebuie sa faci asemenea comparatii,ai si tu calitatile tale ca oricare,ai si tu mai multa incredere in tine,ca asta este problema la tine, te simti frustrat, te simti mai prejos decat altii.Te-ai gandit ca ai avut pur si simplu ghinion? O sa intalnesti tu fata potrivita, ai timp, la 26 de ani nu esti batran, dar cum am mai spus, ai mai multa incredere in tine.Multa sanatate!

| cobrant a răspuns (pentru GiorgianaGiorgi):

Si daca am avut acel ghinion si il am, nu-mi convine deloc! Ma confrunt si cu depresia! Tatal meu a murit in decembrie si l-am ingropat de Craciun! Am inceput acum si sedintele cu un psihoterapeut!

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru cobrant):

Imi pare rau! Condoleante! Ma bucur totusi ca faci ceva in legatura cu depresia si te tratezi, pentru ca multi nu recunosc ca au depresie sau nici macar nu constientizeaza asta.Mi-am dat seama ca este ceva in neregula, de cum am vazut intrebarea postata, bine nu m-am gandit la depresie, ci pur si simplu la o frustare si la o stima de sine scazuta.In cazul asta continua sedintele cu acel psihoterapeut, dar trebuie si tu sa depui un minim de efort, ca sa decurga treaba bine.In legatura cu fetele stai linistit, ca ce-i al tau este pus deoparte, sotul meu cand s-a casatorit cu mine avea 35 de ani, pana la varsta asta nu a avut nicio relatie serioasa, doar aventuri de o noapte.Te inteleg acum, ca esti intr-o perioada dificila dar in mare parte depinde si de tine sa mergi mai departe, sa te accepti asa cum esti.

| IarsiIar a răspuns:

Te-ai intrebat care este defectul la tine? Comportamentul, igiena, etc.

| cobrant a răspuns (pentru IarsiIar):

Igiena,nu! Vestimentatia este ok! Si de celelalte defecte nu imi dau seama!

| IarsiIar a răspuns (pentru cobrant):

Am spus comportament. Adica cum vorbesti cu ele, cum le atingi, ce le propui... Le oferi shaorma in loc de o friptura normala in farfurie? Gata, te-ai "ras" de pe lista lor.

| cobrant a răspuns (pentru IarsiIar):

La comportament, nu sunt foarte bun pe socializare, bat un pic in retragere! Le propun intalniri la o masa sau la un suc si ele imi spun ca vor iesi cu mine, dar cand colo ele ma amana si eu nu suport amanarile! Dar cu altii fraieri vor sa iasa!

| IarsiIar a răspuns (pentru cobrant):

Unele nici la o cafea nu merg din prima.
Vorbeste si tu mai mult, de mai multe ori cu ele si vezi care sunt dispuse la un suc sau la mai mult.

| paul123paul123 a răspuns:

Du-te la Sfanta Biserica roaga-te

| Esti a răspuns:

Dezvolta-ți Abilitățile de comunicare. Fetelor le place sa fie băgate in seama, sa simțim ca știți ce vreți și știți cum sa obtineți. Ca dacă tu vb 2 vorbe cu o fata apoi ii spui hai sa ieșim săptămâna viitoare la o cafea cu siguranța in ziua cu pricina te va amâna. Trebuie sa fii puțin creativ in momentul in care abordezi o fata.

| szero a răspuns:

Mai Vasile, raspunsul este in intrebarea ta. Acum vad ca ai scris ca esti intr-o depresie datorita evenimentului nedorit din viata ta.
Este posibil, dar asta nu prea ar avea legatura cu faptul ca tu nu reusesti sa convingi pe x si y sa iasa cu tine la un suc.
Ideea de baza aici este ca acele x si y este exact opusul la ce i-ti doresti tu. Citez din intrebarea ta "figurante, intepate si increzute", deci tu nu i-ti doresti o partenera cu aceste "calitati". Ideea este ca tu nu ai intalnit pe acea persoana in care te regasesti. Incearca sa i-ti faci noi prieteni, sa te invarti in diferite cercuri.
Sunt unii barbati, printre care ma numar si eu, care nu doresc o partenera doar de dragul sexului, adica vrei ceva ce "i-ti place" chiar daca poate relatia respectiva nu va avea un "happy ending".
Deci stai linistit si nu te impacienta, deoarece daca nu e o problema de igiena (cam asta creeaza repulsie), cea financiara e discutabila deoarece nici o fata nu te intreaba pinul cardului inainte de 1 intalnire, este doar faptul ca nu ai intalnit o d-soara care sa i-ti placa cu adevarat.

| ionutsz995 a răspuns:

Salut, eu mi-am făcut iubită la 27 dupa 3 ani de pauză.
Te rog ia notițe si fa exact cum îți zic eu (o sa te ajute ți-o zic din propria mea experiență)

1) ia-ți permisul ia-ți o mașină la un buget daca se poate de la 4 mii de euro in sus (nu bmw, audi, Mercedes si sa fie cat mai noua cu ecran, led-uri etc ca astea le plac la fetele din ziua de azi)
2) du-te la biserica si spovedește te o sa te ajute sa te liniștești că persoana sa devii mai calmă cu mai multă încredere in tine si in Dumnezeu
3) caută pe yt Arta Seducției si uitate la clipurile alea pana iti intră bine in minte, cumpără si cărțile o sa te ajute enorm
4) igiena ta sa fie foarte bună, dinți albi, tunsoare frumoasa la modă, haine la modă
5) locul de muncă sa fie care nu te epuizează ca ai nevoie de multa energie si poftă de viață, ca ai nevoie de astea foarte mult
6) Succes!

| cobrant a răspuns (pentru ionutsz995):

Daca ele se uita la masini din astea sau sa am masina sunt niste mari tarfe si asta nu este iubire adevarata! Permis auto nu am! Am vazut pe Youtube niste videoclipuri din arta seductiei si nu inteleg nimic din ele!

| cobrant a răspuns (pentru ionutsz995):

Ma confrunt si cu o depresie pentru ca mi-a murit tatal in decembrie, ingropandu-l in ziua de Craciun si am inceput sedintele de psihoterapie!