Trebuie sa porți o discuție serioasa cu aceasta fată și sa vedeți unde se îndreaptă relația voastră. Nu poți trăi cu gândul că te-a înșelat, o dată ce a făcut fapta, o să o mai facă încă o data, și încă o data. Neîncrederea față de ea te va face să intri în depresie, îți vei provoca răul singur. Constat totusi că ea nu e cu tine doar din pură iubire, se concentrează și pe bani, ceea ce e total greșit. O relație vine și cu bune, și cu rele, și cu parizer, dar și cu salam dacă înțelegi ce spun. Nu ai menționat care este perioada de când sunteți împreună pentru a ne da seama dacă ea chiar a depus un efort în a rămâne în relație sau este încă devreme pentru a se răzgândi. Am pățit-o și eu să fiu înșelată și nu am putut depăși momentul, a făcut deja o alegere, înseamnă că a găsit un loc mult mai călduros. Nimeni nu ne aparține nici dacă suntem căsătoriți cu acte, dar ține de bunul simt sa ne exprimam sentimentele și sa ne respectam partenerul. În concluzie, nu te lasă influențat doar de ceea ce simți, tu ai nevoie de o persoană cu care să trăiești în liniște și pace, nu să te simți ca intr-un război. Ea nu știe ce vrea. Dacă vrea banii sau dragostea.
O sa fie lung, dar citește...eu zic ca merită
Din ceea ce ai descris, există semne clare de comportament care te fac să te simți nesigur. Dacă te simți trădat și nu poți să-ți regăsești încrederea, este important să îți asculți instinctele.
În ceea ce privește abordarea situației, cred că cel mai bine ar fi să comunici deschis cu ea. Explică-i clar cum te simți, fără a o acuza sau a o ataca, dar exprimându-ți durerea și îngrijorările. Este esențial să ai o discuție sinceră pentru a înțelege ce se întâmplă și, în funcție de răspunsul ei, să iei o decizie despre ce urmează.
În cazul în care simți că încrederea s-a pierdut și nu te simți respectat, este posibil să fie necesar să reevaluezi relația și ce îți dorești cu adevărat.Nu ești paranoic. Îngrijorările tale sunt legitime, iar o relație sănătoasă se bazează pe încredere și respect reciproc.
Îți zic ce as face eu. As sta jos cu ea sa discut și i-aș zice ca am văzut cursa cu userul și că am văzut unde sta omul respectiv. Dacă ea încearcă sa zică:"nu ai dreptul să mă controlezi " sau altceva de genul, ea se victimizează. Fi foarte atent la cum se comportă și fi mai autoritar. Nu iti arăta partea sensibila fiindcă o sa se folosească de asta. Si daca ea nu vrea sa vorbiți despre asta atunci ii zici: ori stam si vorbim ori ne despărțim (aici o sa vezi ce face; daca zice ca bine ne despărțim o sa te faca sa te simti rău dar nu te lăsa prins in capcană)
Fa după cum simți, dar nu sta într-o relație în care ești o opțiune fiindcă eu asa vad asta. Iti și explic de ce: merge cu ala, totul e bine, se reîntâlnesc etc. A doua varianta:merge cu ala poate de mai multe ori dar cândva totul se oprește și atunci se întoarce la tine. Mi se pare că te tine numa asa sa fie cu cineva in caz de nu ii iese bine. Io, ca fată nu as sta ij relație de genul.
las aici câteva aspecte după care îți dai seama ca minte:
Evitarea contactului vizual
Comportament nervos (mișcări ale mâinilor, frecarea gâtului)
Incoerență în povești
Răspunsuri vagi sau evazive
Întârziere în răspunsuri
Tensiune în tonul vocii
Schimbarea comportamentului obișnuit
Da-i papucii definitiv, ca sa te poti ridica de la pamant si sa traiesti normal si sanatos, fiindca femeia asta nu-i pentru tine. Daca te-a inselat acum inseamna ca nu are sentimente pentru tine si nici viitor alaturi de tine.
Un om care nu te iubeste si te inseala este o pacoste in viata oricui, de aceea este bine sa indepartezi raul chiar azi si sa-ti evzi de viata ta, fara ea.
Trist! Daca crezi că nu e grav și că ar trebui sa mergi mai departe tu nu ai stofa de,, viitor psiholog" ci de pacient! Aia nu te merita! Caută bărbați realizați financiar nu iubire, la ea iubirea trece prin burta.
Bazat! Aata voiam sa scriu si eu. Auzi si tu, " nu este asa grav". El nu intelege hipergamia femeilor. Femeia lui este in permanenta cautare de bbd ( biger better deal) si amantul ei îi este superior financiar si genetic. Dar ce o face scorpie este ca nici nu vrea sa renunte la baiatul care a postat, il tine de fraier. In caz ca nu-i merge cu ala ( foarte posibil ca ala doar sa o reguleze si sa o abandoneze) sa aiba un fraier acasa care sa o trateze ca pe o printesa.
Asta e psiholog Beta, inspira inspira încredere deplină pacientului
Frate când vezi ce inepții postează ăștia îți dă impresia că 97% par trolli îți taie din elan.
Exact genul ăla de femeie este aia. El știe, treabă lui ce face, dar eu nu as sta cu o femeie alunecoasa!
Îl bagă în depresie! Ferească sfântul, și eu credeam că eu sunt prost când le citesc la ăștia întrebările îmi revin
Aia într-o zi o sa ii aducă moartea, sau alte necazuri.e femeia paguba! Doamne ferește să ai copii cu femei de astea.
Fratioare, doar pentru ca esti paranoic, nu inseamna ca nu te-a inselat. Si nu, nu esti paranoic.
Vrei sa crezi ca puteti merge mai departe?! Cum?
Vrei sa crezi ca nu e asa grav? Adica avand deja certitudinea ca te-a inselat, tu esti dispus sa o ierti? Treaba ta, dar eu nu as putea sa iert asa ceva.
Cum sa abordezi situatia? In mod clar, suntem diferiti, deci nu iti voi spune ce sa faci, ci iti voi spune ce as face eu.
Simplu...i-as da papucii. Doar umilinta de a sti ca a intrat in ea p0ola altuia ar fi de ajuns, insa la asta se adauga si tupeul de a ma sfida ducandu-se la f0otut, livrandu-mi textul ca ea nu se lasa dominata de un barbat, ca nu ii pot controla viata si ca are dreptul la prieteni. Adica a fost ceva gen, "bah, uite eu acum ma aranjez, pentru ca urmeaza sa ma duc cu ala la fo0tut...si nu ai ce sa faci". Pai cum sa trec peste asa ceva? Nu am cum si astfel, singura solutie ar fi despartirea.
Care ar fi alternativa? Sa ma rog de ea, "ok, te-ai f0otut cu ala dar eu te iubesc si sunt dispus sa te iert"? Chiar daca as putea sa fac asa ceva (desi nu as putea vreodata) din acel moment as deveni marioneta ei si s-ar peesha pe mine oricand vrea ea si din toate pozitiile...pentru ca a vazut ca se poate.
E clar, ea se invarte in alte cercuri. Nu are rost sa mai continuati relatia.
Pai te desparti de ea si mergi mai departe... Doar gandeste-te. Ce crezi ca e mai aiurea? Sa traiesti in continuare cu ea stiind ca se culca cu altii ocazional, iar tu sa fi tratat ca o carpa? Sau sa suferi cateva luni la inceput dupa ce te desparti de ea?
Fi rational! Doar ai absolvit psihologia, ce Dumnezeu! Stii exact acum, cum gandeste o persoana si cum interactioneaza unul cu altul. Sau in cazul tau, una cu altul...
Sa o luam de la inceput. Tu i-ai comunicat in mod direct sau indirect ca nu esti de acord ca ea sa se intalneasca cu ala. Ea insa ti-a dezmembrat cu nonsalanta protestul, spunandu-ti ca ea se va intalni oricum cu el. Practic prin ce ai spus tu, denota ca fata nu are deloc respect pentru tine. Si iubire fara respect, nu exista. De ce sa fi tu ala lingau care sa-i suporti inconvenientele, cand poti sa te desparti de ea si sa cauti pe altcineva?