| pippo a întrebat:

Am 27 de ani..si am capul penisului acoperit complet de piele.fac sex normal, ejaculez, ma doar doar cand fac cu femei cu vaginul stramt sau cu virgine.ce probleme am? e fimoza sau doar nu s-a rupt pielea aia! de la capul penisului pana jos se vede un fel de fir de ala de atat.ce se intampl? va multumesc si ajutati-ma ca este un complex pentru mine.Mi e si asa sa ma faci sex ca unele din femeile din viata cand au vazut s-au rusinat asa si m-au privit cu dispret crezand ca nu sunt normal!

9 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

La varsta ta ar trebui sa stii ca exista doctori...

| pippo explică (pentru Oana92):

Dar eu nu cred ca e asa nasol....sincerr..adica daca pot sa fac sex, daca ejaculez..nu stiu daca e asa nasol, nu e bine, dar nici ff nasol...

| Empathizer a răspuns:

Daca capul penisului e acperit de piele si in erectie, atunci ai fimoza. Trebuie sa o rezolvi chirurgical, ca sa nu ajungi la complicatii. Daca penisul se decaloteaza spontan in erectie, atunci nu ai nicio problema.

| adriang95 a răspuns:

Poti sa decalotezi in timp ce e in erectie?
Daca da, ai frenul scurt.
Daca nu, ai fimoza, iar asta se rezolva destul de usor, adica aplici crema Dermovate (propionat de clobetasol 0, 05%) pe "Zona cu probleme" pana schimbarea devine vizibila. Daca in 3 saptamani nu iti trece cu crema, operatia e de tine (Preputioplastie, nu Circumcizie!).
Daca nu cunosti anumiti termeni, da-i cu google

| pippo explică (pentru adriang95):

Nu se decaloteaza deloc, nici in erectie, nici asa...eu pentru lucrul asta ii urasc rau parintii mei, ca din ce am inteles se putea face in copilarie lucrul asta.si nu stiu daca sunt sigure aceste creme.au vreo reactie adversa? trebuie luate cu prescriptie medicala sau cum?

| adriang95 a răspuns (pentru pippo):

Nu. Te duci la farmacie si ceri ce ti-am scris, si aplici de 2 ori pe zi pe acel "inel fimotic" si faci 5-10 minute exercitii de intindere. Daca in 3 saptamani nu se observa niciun efect, faci parte din acei 5-10% care trebuie neaparat operatie (preputioplastie - operatie ce dureaza

| Vibrations a răspuns:

Trebuie să-ți faci o circumcizie.

| soopercoolbill a răspuns:

Nu este nimic in neregula cu tine.Doar ca ata aceea numita preput este normal sa se rupa, doar ca difera de la barbat la barbat, la un barbat se rupe la altul nu.Nu trebuie' sa fii disperat.Si eu am 22 de ani si nici mie nu mi s-a rupt, la fel mi se intampla si mie, mi se acopera capul penisului de piele.