Sunt baieti carora le plac sanii mici sau nu dau importanta la marimea pe care o au asa ca ai o viata buna cum esti.
Este o idee, dar papanasi nu vrei? ha haa
Sărut mîna Florentina, scuze te ai supărat pe mine nu? Că altfel nu î mi explic de ce ai dat stupid. Pentru creșterea sînilor, i a de la farmacie tinctură de mărar, și fă un tratament, și să vezi tu ce sîni faini o să ai, vei fi cea m ai fericită fată de pe pămînt, cu sîni rotunzi ca două mere. Ce dai o fundă sau rămînem la varianta cu clătitele.
Nu m am suparat dar nici nu iti dau fundita ha haaa.chiar mi-a placut '' gluma ''ta daca pot sa ii zic
Sărut mîna Flory de unde ești? Mă bucur că nu te ai supărat și că știi de glumă, da și papanași merg, dar nu cred că se pupă cu diabetul.
Hmm nasol mai bine mananca un fruct...sunt din Bucuresti dar nomentan nu sunt in tara
As incerca o pe a 2 dar nu am curaj suficient
Pai sunt 3 variante care depind de starea financiara si psihica.1)Fa-ti implant cu silicoane daca crezi ca ai fi mai atragatoare. 2)Bagati burete in sutien(solutie de moment) si 3)Impacate cu ideea ca sunt femei cu sani si mai mici
idkandrei690 întreabă: