| lazio9 a întrebat:

Am 28 ani si pana acuma nu mi-a facut oral o femeie, pana aseara la mine in subsol, impartim subsolul cu inca un vecin si m-am riscat acolo, ea e casatorita are 2 copii si e mai mare cu 6-7 ani decat mine.Ne-am intalnit prima data tot in subsol si ne-am sarutat ne-am mangaiat ne-am atins acolo jos, ne-am jucat un pic dar am simtit ca ea vroia sex asa din prima, iar a 2-a oara, mi-a facut oral cam 4-5 min si se astepta sa ii ejaculez in gura ca i-am spus cu ceva timp in urma pe net ca asta mi-ar placea.Dar nu am avut orgasm, m-am simtit binisor am fost indraznet dar nu am ejaculat inauntru iar ea a fost dezamagita, a zis ca poate nu m-am simtit bine s-a suparat un pic, apoi i-am zis adevarul ca a fost prima data si ca eram intr-un loc incomod, un pic stresat dar probabil la expeirienta ei cauta ceva asa mai dezghetat mai versat etc. eu nu pot vedea femeia ca pe o bucata de carne, mie imi place mai lent, adica sa cunosti un pic omul sa se lege umpicut ceva etc. Aseara pe net i-am spus ca mia palcut si ca a fost super, dar tu cum te simti, am intrebat-o si a zis : Nefu...ta! hai ca am glumit...
M-am simtit f. prost, iar azi dimi acuma 2 ore mi-a lasat un mesaj romantic, ochii tai superbi gurita ta dulce blah blah.Eu sincer as cam vrea sa intrerup orice legatura cu ea sa imi gasesc o fata mai pe genul meu, voi ce parere aveti despre toate astea

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vise taică, asta visezi tu noaptea? Trezeste te la realitate si recunoaste ca tu ai vrea sa fie ceva intre tine si ea.

| ania a răspuns:

Îți complici existența degeaba, poate se ia de tine și bărbatusău!

| mihai69 a răspuns:

Bună părere: Poți să-mi dai adresa ei?winking

| Emilian65 a răspuns:

Este foarte corect cum gandesti in privinta gasirii unei fete care sa te iubeasca si sa o iubesti cu adevarat.

| OldSoul a răspuns:

Pai, pana-ti gasesti o fata de genul tau, mai imparti si tu cate o bucata de "Carne" cu ea.
Iar dupa ce o gasesti poti intrerupe linistit orice legatura cu vecina.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Daca ai asa o vecina esti norocos. tine o aproape oricum. Nu toti au asa colocatari.winking

Răspuns utilizator avertizat
| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

Un vecin asemeni vecinei tale nu ai? laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| DarkCrina a răspuns:

Eu cred ca nu a glumit. Rezolva problema asta laughing