Frate fiecare are șansele lui, dar tu ești o cauză pierdută îmi pare rău
Hotaraste-te, vrei sa faci sex sau vrei sa-ti gasesti dragostea?
Sex poti face cu orice prostituata de pe strada, pentru cateva sute de lei.
Dragostea o gasesti greu si in nici un caz printre alea care fac sex.
La fel sunt si eu, suntem unul si aceiasi, la ultimul job am fost dat in primire si acum nu ma mai accepta nimeni la interviuri fara experienta si stat pe bara, imi e rusine de existenta mea, mi-e sila ca locuiesc in casa alor mei, de viata sexuala nici nu incape vorba ma duc pe 31 si nu am f...t nimic, sanse mai ai de ce sa te mint, poate pe lumea cealalta nu stii ce iti rezerva dumnezeu acolo Nu mai ai nicio sansa varule esti nebun, tu nu poti sa te intretii singur la varsta asta si visezi femei, te pomeni ca vrei sa te si insori?
Daca esti un musulman bun, cica iti da Allah 72 de femei virgine in Rai . (PS.:Rad cu tine, nu de tine, ca nici eu nu-s departe de situatia ta).
Alt dement care crede in viata de dupa moarte sau in dumnezeu, ne asteapta o groapa adanca si un black screen pe eternitate pustiule
Am glumit cu islam-ul, eu sunt crestin
Mai baiatule, eu sa fiu in locul parintilor tai te as fi aruncat la propriu in strada. Hai, mars!
Ce dragoste, mai? Sa traiesti din banii fetei, poate! Tu crezi ca iubirea e doar sex? Nu frate, trebuie sa ai o sursa de venituri, sa pompezi bani!
Hai, mars!
Vrei sa fii compatimit? Hai, mars!
Fatalaule
Pai produce tata bani si o scot la date pe fortnite
Pune lucrurile cap la cap si invata sa faci ceva, o meserie, ca o sa mori boschetar pe strazi la 40-50 de ani, parintii tai nu vor trai o vesnicie, lasa visatul de *** ca e SF pentru tine, e deja tarziu, ori te resemnezi ori mai incerci sa repari ce se mai poate ( daca mai exista ceva ) realiza cel putin ca parintilor le este extrem de rusine cu tine, macar multumeste-le ca te mai tin in casa si nu te arunca pe strada
FlorinGabriel18 întreabă: