| urban a întrebat:

Am 2o de ani( baiat. si sunt virgin ce parere aveti?(mai ales fetele)si nu am facut-o nu pentru ca nu am avut ocazia. (ba din contra), arat rau, sunt retardat sau mai stiu eu ce. la inceput doar ca asa am fost educat si apoi pentru ca vreau sa se intample cu persoana potrivita care chiar sa fie iubirea vietii mele nu cu prima care imi cade in brate. cocalarii sa se abtina! multumesc pentru rasp

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitări! happy
Cu sinceritate şi simpatie UnVisFrumos!

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E nu te mai fa retardat, eu te vad un om obisnuit care stie sa scrie si asta inseamna ca esti bine, nu iti fa griji ca va ajunge si persoana potrivita pentru tine si nu e rusine daca esti virgin, sunt persoane discapacitate care raman virgine pe viata. Rabdare si tutun ca va veni vremea ta sa ai pe una, grija cu cine te bagi pe fir fi cu ochi in 4.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu stiu de ce iti trebuie parerile altora!
E viata ta si nu trebuie sa te simti rusinat de deciziile pe care le iei si principiile dupa care te ghidezi! Din contra!

| gigiro a răspuns:

Felicitari! Si sa stii ca nu as dori sa-ti schimbi modul de gandire. Prima oara e frumos si sanatos, s-o faci cu persoana potrivita, adica cea pe care o iubesti cu toata fiinta.

| Kylexy a răspuns:

Nu e nimic rau ce daca nu ai avut relatii intime cu nici o fata, te-ai pastrat pentru iubirea vieti tale.

| BlueHusky a răspuns:

Eu pot sa zic ca iti respect decizia, nu inseamna ca si simpatizez cu ea, probabil ceea ce ai vrea tu este o fata "conservatoare" care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. Un pic off topic happy... : Cred ca lipseste un "nu" din intrebare dar e doar o parere laughing @BeBBeN1SR intre virgine si sparte cred ca mai sunt cateva categori iar despre "unul care peste 2 zile, va uita tot actul"
cred ca depinde de "act" nu cred ca poti uita ceva ce "ti-a" sau "iti" place

| morena a răspuns:

E alegerea ta! Parerea noastra chiar conteaza? Nimeni si nimic nu te opreste acum! Totusi daca ai ocazia si se iveste momentul, cred ca nu va mai trebui sa ai retineri, chiar daca te consideri, cum te consideri! Apropo de chestia asta, doar tu te vezi ca areti rau, si esti retardat, sau ai avut asa zishi,, prieteni''care ti-au zis ca ai fi! Din cat vad eu nu pari a fi, ceea ce te descrii! Multi care ar fi asa, nu recunosc! Si multi care recunosc, poate nu sunt! Totusi, viata e frumoasa, invata sa o traiesti! Si asta alaturi de cineva care te iubeste asa cum esti, nu cum ar vrea ea sa fi! Pentru ca asta i-ti va zdrucina siguranta de sine! Succes in dragostehappy

| daniDeeDee a răspuns:

Respect.

| BeBBeN1SR a răspuns:

Eh nah... Puteam sa jur ca nu exista asa ceva! Sincer, eu una, mai degraba as intretine relatii intime cu cineva care pune pret pe asta, decat cu unu' care peste 2 zile, va uita tot actul! Ti-ar trebui tot o fata virgina, si sincer sper sa gasesti, ca astfel momentul va fi apreciat de aman2 la fel de mult. E mai greu cu o virgina, dar mai special decat cu o sparta, care te va lasa pentru ala cu p&&& mai neagra, mare, groasa sau mai stiu eu ce alte tampenii mai au fetele din generatiile astea.

(eu una, am 21 de ani, dar ma simt extraterestra cand aud tot felul de discutii in public despre sex, pozitii si alte minunatii (atat fete cat si baieti)... putini si putine mai fac dragoste, se pare)

| Rorro a răspuns:

Idem daniDeeDee
Respect! în sfârşit un om care, chiar gândeşte sunt copii la vârsta mea[13aniblushing]care se gândesc deja la din asteaoh go on. Măcar mai sunt speranţehappy.

| Laur_7500 a răspuns:

Serios vorbind.chiar daca mi-am inceput viata sexuala de mult.nu vad de ce te-ai rusina sau sa te simti ofensat pentru ca nu ai facut sex, nu-i nimic, daca ai pe cineva alaturi si te simti bine in preajma sa, te va ajuta sa uiti absolut oricewinking

| rares_3029 a răspuns:

Nu e nimic rau in asta. fiecare face ce simte el ca e cel mai binebig grin

| Born2beBored a răspuns:

Cu placere!:d