| adrian22adrian a întrebat:

Am 30 de ani si sunt casatorit de 1 an si am si un copil, problema este ca nu prea imi mai iubesc sotia, nici la inceput nu am iubit-o...dar nu stiu cum s-a intamplat ca ne-am casatorit. Gandul meu este la fosta mea iubita care are 19 ani. Totul a fost minunat intre noi dar eu eram prea gelos, mereu imi era teama ca o sa o pierd si din cauza asta ne-am despartit apoi am intalnit-o pe actuala sotie si ne-am casatorit. Nu stiu ce sa mai fac simt ca mor, imi este atat de dor de fosta iubita, mereu ma gandesc la ea. Mai vorbesc din cand in cand cu ea si i-am propus sa ne impacam(dupa ce divortez) dar a fost cam reticenta si mi-a spus ca nu vrea sa distruga o casa, bla bla...Ce ma fac o vreau inapoi, stiu ca si ea ma iubeste. Un sfat va rog.

34 răspunsuri:
| KimBianca a răspuns (pentru mariass):

Imi pare rau pentru tine sad. Umm, nu m-am simtit rau pentru ca eram prea mica si adevaratul tata pentru mine e cel care m-a crescut. Treaba lui ce face, eu doar am simtit nevoia sa raspund. E aiurea ca unii oameni gandesc asa T_T

| ANDREIAd a răspuns (pentru adrian22adrian):

ai 30 de ani..gandeste cu capul nu cu picioarele. fa ce vrei, dar eu sunt de acord cu ce a zis lollip0pk. tu fa ce vrei. eu una nu te judec pentru ce ai facut dar nici nu sustin ceea ce vrei sa faci. fata respectiva are 19 ani, poate o sa-si gaseasca pe altul dupa ce vei divorta. cat de mult ti la copilul tau? dar eu nu prea intelg un lucru. sunt atatea metode ca sa nu concepi un copil iar tu nu ai facut asta. de ce? trebuia sa te gendesti la persoana pe care tot spui ca o iubesti atat de mult inainte sa faci copilul. copilul intr-o casnicie e cel mai frumos dar pe care tu al trebui sa-l pretuiesti cel mai mult si la care ar trebui sa te gandesti cel mai mult. pui o fata de 19 ani in fata copilului? uitate si tu ce se intampla in ziua de azi cu copii care au parintii despartiti. sper ca daca vei divorta sa te accepte iubita ta cu tot cu copil si sa te casatoresti cu ea iar copilul sa aiba un viitor frumos si sa fie cuminte. dar gandeste-te ca vei mai face copii si cu cealalta si nu stiu cata iubire poti sa imparti. stiu ca tie greu

| Omniscient27 a răspuns:

Esti un exemplu negativ pentru cei care nu se gândesc decat la sex când sunt tineri si nu se gândesc la consecinte.
SFAT? Ramai cu ea, it's to late dude! trop tard happy

| fataciocolata a răspuns:

Cel mai bine ar fi s-o uiti pe cea de 19 ani, va fi mai bine pentru toata lumea, tu
Chiar crezi ca cea de 19 va ramane cu tine pentru toata viata? nu, logicea are 19, tu 30.este doar o copila, nu stie ce vrea, peste cativa ani nici nu se va mai uita la tine! cel mai bine este sa ramai alaturi de sotia si copilul tau, ce simti pentru fata Accea este doar ceva trecator!
Te pup, ai grija Ce faci!