| Terryterryus a întrebat:

Am 32 de ani și sunt virgin și nimănui din familia mea nu îi pasă de mine.

Mama cu tata nu m-au întrebat niciodată dacă am avut vreo iubită și astfel am ajuns în această situație tristă.

Sunt mic de statură și am față de copil, deci femeile apropiate vârstei mele nici nu vor să mă bage În seamă.

Din septembrie 2020 încoace lucrez într-o fabrică pe salariul minim pe economie, nu am nici permis de conducere și locuiesc într-un apartament de două camere cu mama mea, deoarece tatăl meu a decedat în septembrie 2019.

Ce pot face în situația aceasta tristă?

5 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Eu daca as fi in locul tau, as pleca la munca in alta tara si as strange niste bani in primul rand.

Apoi la 32 de ani, daca arati tanar, eu zic ca e un plus de fapt.

Ai avut relatii pana acum?

| Kufu95 a răspuns:

Știi care e treaba? Și singur e bine, gândește-te că tu faci ce vrei, nu trebuie să dai explicații nimănui, nu te judecă nimeni, hobby-uri care să îți aducă zâmbetul pe buze să ai și ești perfect! Bine, asta nu înseamnă să te izolezi de lume, nu în acest spectru vorbesc ci că dacă nu ai relație, asta nu denotă că ești un nimic.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1. Te ingrijesti. Spalat, pensat daca e nevoie, etc.
2. Niste poze ok. Insisti pana cand iti ies dragute.
3. Cont Tinder/Badoo/Bumble/Facebook Dating. mai bine de 50% dintre tineri folosesc, atat fete cat si baieti. E mult mai usor cand ambii fac cate un pas.

Legat de fabrica, poate ar trebui sa dai o tura prin strainatate, sau sa cauti un post mai ok.

| Konstantinos99 a răspuns:

In afara de salariu nu vad problemele. Unde scrie ca trebuie sa te casatoresti musai? Tu cauti si mergi mai departe nu te opresti in drum pentru ca nu e specific barbatesc. Dumnezeu sa il ierte pe tatal tau ai grija de mama, si cauta sa iti gasesti un job cu plata de minim 4000 net. E de bun simti! Sti ce zice Sf apostol Pavel? Ca e foarte bine de omul care e curat sa ramana asa, la fel si cei ce sunt vaduvi sa nu se recasatoreasca decat daca se poate (ai cu cine ), cele doua categorii sunt la acealsi nivel, ca esti casatorit sau nu, important e agoniseala ta sufleteasca, ca toti mor.Cei ce se casatoresc sa se casatoreasca dar sa isi asume ca nu se despart altfel mai bine sa nu se atinge de sufletul si intimitea celuilalt din alte considerente decat ale unei vieti 100% duse cu acea persoana. Ce poti face? Fi calm stapan pe sine cu duh intelept cauta cele vesnice si sincer un salariu acatarea si cine sti ce e mai bine pentru tine decat Dumnezeu? Ia paraclisul maicii domnului citestel seara de seara si probabil ca nu vei mai intreba pe nimeni nimic o sa vezi ca se schimba lucrurile si esti indrumat acolo unde trebuie. Nu mai vedea trist viata, mi se pare ca e o irosire daca nu zambesti si daruiesti. Salut! Succes! Fi tare si increzator

| Whitesnake99 a răspuns:

Si eu sunt intr-o situatie similara sau chiar mai rea. 26 de ani, virgin, probleme psihice, fara job, fara masina, locuit cu parintii. Ma gandesc sa ma sinucid.