anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 32 și m-am cuplat cu o fată de 21.
În weekend, cam după 4 luni de relație am făcut dragoste și chiar a fost foarte frumos.
Mă simt vinovat din cauza vârstei. Vouă vi se pare ok diferență de vârstă?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Merge

| wildthing a răspuns:

Crezi ca Michael Douglas s-a simtit vinovat cand s-a combinat cu Catherine Zeta-Jones care e cu 25 de ani mai tanara decat el?winking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Norocosule

| Freya1 a răspuns:

Mda,acum poate încă si tu ai mentalitate tânără, dar treptat posibil sa apara probleme.

| DonEduardo a răspuns:

Te-ai despartit de iubita despre care tot puneai intrebari? Imi pare rau. Cat despre intrebarea ta, uita-te la Trump si la nevasta-sa. Ti se pare ca Trump se simte vinovat? Nu, logic. Nevasta-sa sta cu el doar pentru bani, ce-i drept, dar asta e alta poveste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!

De ce sa te simti vinovat, e cumva minora ca sa te simti vinovat? Si poate nici atunci nu ar trebui sa te simti, cel putin in anumite cazuri

Am cunoscut fete 18+ care fac lucruri destul de nasoale, ca sa nu spun oribile si nu le mai mustra deloc constiinta

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai desen animat la profil

| isemilia a răspuns:

Cata vreme nu este relatie tip minor - major si nu e nici bazata pe interes sau pe altceva, ci pe sentimente reale, nu vad de ce nu ar fi ok. (bine, presupunand ca ambii sunt de acord cu acest lucru)

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Intre mine si sotul meu sunt 17 ani diferenta de varsta si suntem impreuna de 8 ani si foarte fericiti.Nu ai de ce sa te simti vinovat din cauza varstei, nu mi se pare nimic anormal, atata timp cat sunteti fericiti de ce ar fi varsta un impediment? Frumusetea este oricum trecatoare, pe masura ce trece timpul respectul si sentimentele reciproce sunt cele care va leaga pana la urma o viata.In concluzie mie mi se pare ok si nu ai de ce sa te simti vinovat, daca relatia voastra va continua asta veti vedea odata cu trecerea timpului, nu putem sa dam un verdict acum dupa 4 luni de relatie, totul depinde de voi.Multa sanatate!

| Olsen a răspuns:

Nu ai de ce sa te simți, e perfect normal, nici tu nu ai o vârstă înaintată nici ea nu e minora. Dacă avea 18 mai spuneam.

| anixxzyc a răspuns:

E posibil doar sa se foloseasca de tine.