Probabil nu stii cum sa te comporti atunci cand esti in preajma fetelor, incearca sa fii cit mai natural posbil, lasa cuvintele de jargon, stii ce iti recomand ia si citeste un pic codul bunelor maniere poate de acolo vei invata cum sa te comporti.Bafta.
Doar tu poti gasi solutia, probabil cu spunea si mlm nu stii cum sa te comporti cu femeile. Incearca sa vezi ce nu e in regula cu tine. Schimba-ti putin look-ul.
Daca ai probleme cu fetele si vrei sa schimbi situatia cred ca ar trebui sa revizuiesti urmatoarele aspecte:
- partea profesionala sa ti-o analizezi (ai o slujba stabila? castigi cat sa poti sustine o familie?). Daca raspunsul e negativ si asta datorita neglijentei tale trebuie sa te apuci de treaba.
- aspectul fizic - nu cred in oameni urati - doar in oameni bolnavi iremediabil. Daca tu crezi ca nu esti un barbat frumos ocupa-te sa devii unul : plateste frizerul, fa tratament pentru acnee, apuca-te de alergat, de innot ceva, cumpara niste haine acatarii pe tine, scapa de parul nedorit, cumpara-ti o crema after-shave si foloseste-o fara exceptie.
- daca esti timid cu fetele cand isi dau jos hainele, apeleaza la profesioniste pentru niste cursuri suplimentare.
- du-te la dentist sa ai o dantura curata, ingrijita
- schimba cercul de amici
Cred ca ar mai fi si alte probleme dar te descurci deja singur daca ai facut macar cele de mai sus.
As dori sa stiu ce vicii ai?¿¿¿¿ca cine stie.:sarac, fara ce-i sapte ani de acasa si cu multe viciii ar putea fi o problema.
ALEXANDRU34_EU DOAR IMI SPUN PAREREA NU TE ACUZ DE NIMIC... DA MAI MULTE DETALII TE ROG ¡*NU PREA STIM DE UNDE SA INCEPEM SI UNDE SA TERMINAM... TE PUP SI BAFTA¡
Pai incearca sa o cunosti catusi de putin si asa incetul cu incetul poate poate va imprieteniti si cine stie dar mai intai inceraca sa stii totusi cate ceva despre ea successsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss pentru ca vei avea nevoie
Nu sti sa te faci placut, schimba-ti look-ul, nu mai fi timid, fi mai vorbaret, zambeste mai mult.
KatiMe27 întreabă: