Oricat de mult ti-ai dori sa fii tratata ca o adolescenta, totusi nu ai ajuns nici in clasa a cincea. astea nu sunt intrebari de tine. tu joaca-te cu fetitele si cu baieteii in parc si lasa problemele sentimentale pentru alta data, adica pentru atunci cand o sa stii sa le faci fata. si cum stii tu, la 9 ani, ca arata o fata de baiat indragostit. aici sunt fete care au trecut de majorat si nu stiu daca un baiat este indragostit de ele sau nu
Paula, lasa baietii.Ai numa 9 ani. Ai toata viata inainte.Nu te grabi ca nu are rost. Si baietii se maturizeaza mai tarziu.de la 14-15 ani. Nu la 9 . Nu te astepta la nu stiu ce . Tu la 9 ani trebuie sa-ti vezi de scoala si de jocurile cu prietenele.
Esti prea mica sa te gandesti la asta! eu am avut prieten de la varsta de 15 si acum am 17! ai toata viata la dispozitie! te-oi pomeni ca mai vrei si de la 11 ani sa mai faci si alte chestii! mai bine vezi-ti de scoala si apoi de baieti!
Draga tu nu sti cu ce se manca dragostea, mai ai pana ai sa inveti, ce faceti voi copii de 8-13 ani sunt copilari, a fi indragostit e teorie multa si lunga nu ma apuk sa tio spun, dar mai ai pana ajungi sa fi tratata ca o adolescenta de baieti, ce face respectivul sunt copilari.
Andrei91922722 întreabă: