| OoMPăLoOmPăGotSuspended a întrebat:

cryingAM aflat ca baiatul acela pe care il plac ii un nesimtit si ca ma uraste ce sa fac crying? am aflat de la o prietena in care am incerede deci chiar cred ca ma uraste... ma simt groaznik va rog sa ma ajutati ce sa fac sa nu ma mai urasca?

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

In primul rand, te duci si confrunti afirmatia prietenei tale cu cea conceputa de el, nu lua decizii inainte de a analiza vigilent situatia.
Ai simtit vreodata ura si dispret din partea lui, s-a racit fata de tine? Nu mai da crezare tuturor afirmatilor venite din ranchiuna, convinge-te singura de veridicitatea faptelor. In urma socializarii cu acel baiat, daca adjudeca spusele amicei tale, nu te lamenta, te gandesti ca nu te-a meritat. Esti tanara, iar baieti mai sunt. Succes.

| Stefania a răspuns:

Eu iti zic sa nu crezi niciunui prieten uricat de bun/a este aceast/a. Pirtena aceea a ta poate ca a zis ca te uraste acel baiat doar ca este invidioasa pe tine.Sa stii ca prietenii tu ii alegistraight face. Ai grija cum ii alegistraight face. Pentru ca prietenii te f** cel mai raustraight face

| lolitagirl a răspuns:

Aha? Si de unde stii tu mai exact ca prietena ta zice adevarul? Poate acel baiat nici nu te uraste si poate tine la tine. Cel mai bine e sa-l intrebi chiar pe el happy

| sweetgirl_3109 a răspuns:

Pai daca as fii in locul tau m`as duce la el jy l`as intreba daca ma uraste...si daca ma uraste ce as putea sa fac ca sa nu ma mai urasca.succes!

| Patriii a răspuns:

Nu poti sa il schimbi, dar eu cred ca genul acesta de baieti nu merita pe cineva care ii iubesc sincer. ce'i puteai face asa de rau ca sa te urasca.nu il mai baga in seama, arata'i ca nu te doare lucru acesta, filtreaza cu aalti baieti, si uita de el, pentru ca te va face sa suferihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu trec prin asta.tot de la o prietena am aflat, mi-a dat convorbirea pe mess! Baieti ajtia.projtii.uita-l.succes