anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aflat ca baiatul pe care il plac de 3 luni are prietena... Ce sa fac, pling intruna... el nu are nici o vina, nu stie ca-l plac, dar mai ce seama nu stie nici macar cum ma numesc... Ce sa fac, poate sa fac ceva sa ma bage in seama, sa ma placa cumva mai mult decit pe prietena sa... dar cum sa fac asta?

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca in 3 luni nu te-ai interesat daca are prietena...
E vina ta ca traiesti in iluzii! Trebuia sa actionezi sau sa mergi mai departe.
Acum nu mai ai ce face si nu mai plange ca saracul nu ti-a facut nimic, nu te-a inselat...doar tu l-ai placut pe ascuns...si asta nu e un motiv de lamentare!

| catthshshshs a răspuns:

Stii ce sfat iti dau eu? Da-l incolo cu tot cu prietena lui.Numai el crezi ca este pe pamant? Ia uita-te in jur...Cati baieti vezi?winking

| cristi202 a răspuns:

Daca are prietena, ti s-au cam dus sansele... Si nici nu e frumos sa te bagi cind nu mai e cazul. Sau, daca pina acum nu te-ai bagat, cit a fost singur, crezi ca vei reusi acum, cind are prietena? Trebuia sa te bagi in ultimele trei luni, si asa poate mai aveai sanse. Ar fi bine sa inveti o lectie din asta: daca tu nu te bagi, ti-o ia inainte altcineva, si tu ramii singura si nebagata in seama.

| HBK a răspuns:

Nu vreau sa te demoralizez dar momentan ai sanse slabe.Ar trebui sa fie o invatatura de minte pentru tine, sa stii pe viitor ce ai de pierdut daca nu actionezi la momentul oportun.

| VodkaCoca a răspuns:

Daca are prietena lasa'l in pace nici sa nu te gandesti sa te bagi in seama cu el, pentru ca nu cred ca tie ti'ar conveni sa stai cu un baiat de ceva timp si sa apara o fata care se baga in rel ta, gandeste'te cum te'ai simti. happy. Cautatzi altu, lumea e plina de baieti nu e ultimu.:*

| liveincolors a răspuns:

Daca are prieten, mai bine lasa-l in pace.
Ptr ca la un moment dat o sa se intoarca roata. Poate cand u o sa ai prieten, o sa se bage o alta fata in relatia voastra.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uita-l...nu strica ceva ce merge. Atat timp cat nu ti-a impartasit sentimente va fi mai usor sa-l uiti si rana pe care o simti ca trece mai repede