O chemi afara, de preferat in curtea ei, sau la curtea blocului, incerci sa te apropi, daca se departeaza inseamna ca ar vrea, dar e rusine la fel ca si tie, de acolo va dati seama cat va potriviti, fa orice tentativa de a ajunge s-o imbratisezi, nu are scapare, si nici nu vrea, asta daca si ea te palce. Sigur va merge, veti fii ca doi prumbei la lumina lunei.
Esti destul de mare dar inca esti timid. Dupa cum vad, ai si mult bun simt.M-ai impresionat
In primul rand apa sfintita serios omu sufera pe aici...Asculta-ma e dovedit stiintific ca intr-un grup de prieteni toti membri se simt mai bine asa ca pentru a prinde curaj iesi cu grupul. Daca esti mai romantic sau sensibil vorbeste putin prin mesaje si incearca sa ii faci complimente dai de inteles ca tu o placi.Baiatul trebuie sa faca primul pas asa ca momentul in care o sa ramaneti singuri o sa vina daca nu vrei sa o pierzi bafta! funda :X?
Bai! faza cu apa sfintita merge.in primul rand mie miera frica sa ma urc in avion de 2 pers.dar am bauut apa sfintita si am sarit si cu parasuta!
Asta e doar in capul tau e doar ceva ce te-a motivat dar nu are nicio noima
In primul rand pentru a scapa de teama trebuie sa bei apa sfintita.In al doilea rand iesiti la un suc, o cafea,etc. si intreab-o daca ii place de tine, daca vrea sa fie iubita ta, etc. si daca zice da stii tu ce sa faci.Dar sunt 10% sanse sa zica NU! Dar, trebuie sa ai curaj, doar sunt 90% sanse sa zica da.eu am trecut prin faza asta de multe ori, dar fetele ma respingeau si dupa ceva timp se indragosteau lulea de m n! dar inca un sfat! Nu insista daca zice nu, sa nu mai insisti timp de 1-2 luni! Funta?