| dariiaa1993 a întrebat:

Am aflat ca prietenul meu a vorbit cu fosta prietena in timpul in care noi eram impreuna. Ea l-a mintit ca eu imi bat joc de el si ma laud ca i`as fi dat papucii.Acum el a crezut-o si ne-am despartit.Nu-mi mai raspunde la telefon si nu mai vrea sa stie de mine.Nici nu m-a lasat sa-i explic. Vreau sa stiu daca a tinut la mine pentru ca el zicea de ea ca nu il mai intereseaza si chiar parea sa tina la mine.Ma prezenta prietenilor lui si la revelion mi-a aratat ca tine la mine.Am fost despartiti de 3 ori, asta era a 3a oara cand ne-am impacat si mereu el imi zicea sa ne impacam si nu s-a intalnit cu ea...deci nu cred ca vrea sa fie cu ea Nu stiu ce sa cred.si-a batut joc de mine sau acum e doar suparat si de aceea nu-mi raspune? Va rog, ajutati-ma sa ma lamuresc cumva

1 răspuns:
| LuS[z] a răspuns:

E clar ca nici el nu prea stie ce vrea...ar trebui sa-l lasi o perioada singur ca sa vezi ca vrea cu adevarat dar daca se mai intampla inca o data ar trebui sa iti dai seama ca nu prea tine la tine si ca pentru el totul e un joc